'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Καστανίδης για μνημόνιο: "Χέσαμε και τα ...πατήσαμε"!!!

Είναι αργά για ...δάκρυα Χαρούλη Καστανίδη.
Αν διαφωνείς με το αμερικανοτραφέν ανδρείκελο του ΔΝΤ και πολιτικά "προικισμένο" αφεντικό σου mr. Papandreou, δεν έχεις παρά να αφήσεις τα νταηλίκια και να κόψεις ...λάσπη.
Τώρα σ' έπιασε ο πόνος; Δεν το 'ξερες ότι όταν οι ΔΝΤάδες αποφασίζουν να βάλουν δάκτυλο, το βάζουν για τα ...καλά.! Και πρό πάντων βαθειά.!
Τί σόι "επαναδιαπραγμάτευση" ζητάς ωρέ πράσινο γιουσουφάκι, όταν ψήφιζες "δαγκωτό" το επερχόμενο για την Ελλάδα ΔΝΤό γα@@@σι;
Να υποθέσω ότι δεν είχες διαβάσει τους όρους του μνημονίου και ότι απλά υπέγραψες;
Ε, τότε είσαι διπλά ...μακάκας. Γιατί απ' τη μία ...χέζεις και απ' την άλλη τα ...πατάς.!
Τώρα ωρέ ..."σοσιαλιστή" αντελήφθης την αναγκαιότητα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του ...μνημοσύνου, προκειμένου να αποφευχθούν - όπως υποκριτικά λες - τα νέα εισπρακτικά μέτρα που θα οδηγήσουν σε βαθύτερη ύφεση με δραματικές συνέπειες στα έσοδα;
Ναι Χαρούλη μου, εγώ προσωπικά πείσθηκα, ότι "χέστηκες" για την ύφεση και για την φτώχεια του λαού. Εσύ, έτσι κι' αλλιώς, το 'χεις "διογκωμένο" το ...κομπόδεμά σου όπως άλλωστε και το σύνολο των "συντρόφων" σου, οπότε κατά την ..."σοασιαλιστική" αντίληψη του ..."ωχαδερφισμού", άραξε στα κιλά σου και ...βούβα.
Τί σε κόφτει εσένα ο δικός μας πόνος; Εμείς άλλωστε θα πονέσουμε για τα καλά, ενώ εσύ δεν θα νιώσεις ούτε το ...χάδι της ΔΝΤής ερωμένης σας.
Χαρούλης: "Είμαι της γνώμης ότι από την πλευρά της κυβέρνησης στο πλαίσιο των υποχρεώσεων μας με τους δανειστές μας, να επαναδιαπραγματευτούμε συγκεκριμένους όρους του μνημονίου".
gianniotis: "Δεν μας χέζεις ρε Χαρούλη. Ζορίστηκες απ' τα αποτελέσματα του ...Καλλικρατισμού και αμολάς - εν είδει σουπιάς - την προπαγανδιστική σου μελάνη εν όψει του β΄γύρου.  Κοίτα να απελευθερώσεις κανά φονιά ή έμπορο ναρκωτικών για να διορισθεί στο δημόσιο και άσε τα οικονομικά για τον ...π τσάρο της Ελληνικής "οικονομίας".
Δεν με πιστεύετε ρε φιλαράκια; Δείτε και απολαύστε (εδώ) τον ..."σοσιαλιστή" Χαρούλη.


http://gianniotis.blogspot.com/2010/11/blog-post_5672.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου