'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Γερμανία : Παραίτηση εκπροσώπου υπουργού μετά από δημόσιο "κατσάδιασμα" !!! (vid)

Δεν άντεξε τη δημόσια επίπληξη που δέχθηκε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών από τον τελευταίο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όπου δεν είχε μοιραστεί ενημερωτικό υλικό προς τους δημοσιογράφους και υπέβαλε την παραίτησή του.


Την περασμένη εβδομάδα, οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, να επιπλήττει τον εκπρόσωπό του κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο, γιατί δεν είχε μοιράσει στους δημοσιογράφους στοιχεία.
“Είπα 20 λεπτά πριν ότι θα ήταν καλό να μοιραστούν τα στοιχεία. Σταματήστε να μιλάτε κύριε Όφερ και ασχοληθείτε με το να δώσετε τα στοιχεία”, είπε ο Σόιμπλε στον Όφερ μπροστά στους δημοσιογράφους, λίγο πριν αποχωρήσει από τη συνέντευξη, εμφανώς ταραγμένος.
“Φεύγω από αυτή τη συνέντευξη Τύπου μέχρι να μοιράσετε τα στοιχεία”, είπε κατά την έξοδό του.
Μετά από αυτήν την επίθεση, ο Μίκαελ Όφερ, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον υπουργό.
Μετά το περιστατικό ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild, το video της οποίας έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο, ότι “πιθανώς υπερέβαλε”, ωστόσο η παραίτηση του Μίκαελ Όφερ έγινε δεκτή.
Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο, μετά την επίθεση που δέχθηκε από ψυχικά ασθενή άνδρα το 1990.




http://cosmo.gr/Politics/Germany/296676.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου