'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Για ξυλοδαρμό κατηγορείται ο γιος της Μοιραράκη !!!

Το Γιώργο Μοιραράκη, γιο της γνωστής παρουσιάστριας-επιχειρηματία Δέσποινα Μοιράρακη, κατηγορεί για ξυλοδαρμό η σύντροφός του, Ειρήνη Λυρή.
 
Η κοπέλα υποστηρίζει στην εφημερίδα Espresso πως ο Γιώργος Μοιραράκης την χτύπησε βάναυσα στο πόδι και στο πρόσωπο. Όπως υποστηρίζει, η ίδια επέστρεψε στις 6:30 το πρωί ύστερα από νυχτερινή έξοδο με τις φίλες της. Αυτό εξόργισε τον σύντροφό της με τον οποίο διαπληκτίστηκε ενώ αμέσως μετά άρχισε να τη χτυπά.

''Ξεκίνησε να με χτυπάει με μανία στο μάτι όπου και μου έκανε μελανιές. Με έβριζε και στη συνέχεια με κλώτσησε στο πόδι όπου είχα υποβληθεί σε εγχείρηση πριν λίγο διάστημα και μου είχαν βάλει λάμα. Μετά από όλα αυτά σηκώθηκε και έφυγε από το σπίτι και εξαφανίστηκε. 


Υπέβαλα μήνυση και πήγα στον ιατροδικαστή ο οποίος έκανε έκθεση για τις βλάβες που προξένησε στο πόδι μου", είπε στην εφημερίδα η νεαρή γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Μοιραράκης υπέβαλλε μήνυση στην πρώην κοπέλα του για εξύβριση και και χειροδικία. 


''Εκμεταλλεύονται το όνομά μας επειδή είμαστε αναγνωρίσιμοι. Τι δουλειά έχει η καταγγέλλουσα να καλεί κανάλια έξω από το τμήμα; Αν κάποιος σε έχει χτυπήσει δεν καλείς κάμερες απλώς απευθύνεσαι στα αρμόδια όργανα'', είπε η μητέρα του, Δέσποινα Μοιραράκη.


cosmo 
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου