'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Μετανάστης απειλούσε να κόψει το λαιμό του

Έ
νταση δημιουργήθηκε περίπου στις 6 το απόγευμα όταν ένας Ιρανός πολιτικός πρόσφυγας δημιούργησε επεισόδιο και απειλούσε να αυτοκτονήσει μέσα στο Ελληνικό Συμβούλιο Προσφύγων, στην οδό Σολωμού 20. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Ιρανός, ο οποίος ήταν ένας από τους απεργούς πείνας το καλοκαίρι έξω από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και στους οποίους χορηγήθηκε πολιτικό άσυλο, πήγε σήμερα στο Ελληνικό Συμβούλιο Προσφύγων, όπου προξένησε φθορές σε γραφεία και έσπασε τζάμια, ζητώντας να του χορηγηθούν έγγραφα με τα οποία θέλει να φύγει για την Ευρώπη, με το αιτιολογικό ότι δεν έχει δουλειά και δεν μπορεί να ζήσει στην Ελλάδα. 

Ο Ιρανός αμέσως μετά απειλούσε να κόψει το λαιμό του με ένα κομμάτι γυαλί, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή από τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ αστυνομικός ειδικός διαπραγματευτής προσπαθούσε να τον πείσει να παραδοθεί. 

Ο αλλοδαπός δεν δεχόταν να ακούσει τίποτα, αλλά τελικά άλλοι μετανάστες μαζί με άτομα διαφόρων οργανώσεων τον έπεισαν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του και εδώ και λίγη ώρα συνοδεύοντάς τον μεταβαίνουν στα Προπύλαια, όπου βρίσκονται οι άλλοι απεργοί Ιρανοί που έχουν ράψει τα στόμα τους. Η αστυνομία παρακολουθεί από κοντά, χωρίς να έχει επέμβει μέχρι στιγμής. 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου