'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Το Τόκιο κατέσχεσε τα δεδομένα της Google!!!(video)

Για το κλεμμένο βίντεο που δείχνει τη σύγκρουση ανάμεσα σ’ ένα...
κινέζικο αλιευτικό και σκάφος της ιαπωνικής Ακτοφυλακής.

Η ιαπωνική δικαιοσύνη κατέσχεσε σήμερα στην έδρα της Google στο Τόκιο τα δεδομένα που αφορούν τη δημοσιοποίηση από τον ιστότοπο YouTube ενός κλεμμένου βίντεο που δείχνει τη σύγκρουση ανάμεσα σ’ ένα κινεζικό αλιευτικό και σκάφος της κινεζικής Ακτοφυλακής, μετέδωσε το ιαπωνικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.
Οι ιαπωνικές αρχές είχαν αρνηθεί να αποκαλύψουν τις εικόνες που βιντεοσκοπήθηκαν από την Ακτοφυλακή στη διάρκεια του επεισοδίου, το οποίο σημειώθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου γύρω από τα αμφισβητούμενα νησιά της Ανατολικής Σινικής Θάλασσας, για να μην εκνευριστεί το Πεκίνο.
Όμως ένα βίντεο 44 λεπτών, που προφανώς εκλάπη από τα βίντεο της Ακτοφυλακής, δημοσιοποιήθηκε στις 5 Νοεμβρίου στο YouTube.


Η εισαγγελία άνοιξε έρευνα για να εντοπίσει τον ή τους ενόχους. Τα κατασχεμένα ντοκουμέντα μπορεί να επιτρέψουν να βρεθεί ο υπολογιστής από τον οποίο δημοσιοποιήθηκε το βίντεο.
Η ιαπωνική θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας Google, ιδιοκτήτριας του ιστότοπου YouTube, αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την πληροφορία του NHK, αρκούμενη να υπενθυμίσει πως σέβεται το νόμο «όπως οποιαδήποτε εταιρεία» και πως όταν δέχεται δικαστικά αιτήματα ελέγχει «αν ανταποκρίνονται στο γράμμα και στο πνεύμα του νόμου» πριν απαντήσει.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

http://apokalipsi-gr.blogspot.com/2010/11/googlevideo.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου