'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Αμόκ από μεθυσμένη σε αεροπλάνο! Χτύπαγε τους αεροσυνοδούς !!!

Πανικό σε ένα ολόκληρο αεροπλάνο κατάφερε να προκαλέσει με τα καμώματά της μια ατίθαση βρετανίδα!

Η 45χρονη πετούσε με αεροσκάφος των Thomson Airways από το Μάντσεστερ της Βρετανίας στον Άγιο Δομίνικο μαζί δεκάδες άλλους επιβάτες που πήγαιναν για τις διακοπές τους στο νησί!


Η βρετανίδα φαίνεται πως είχε τα κέφια της αφού είχε αρχίσει να πίνει προτού καν μπει στο αεροπλάνο, σύμφωνα με μαρτυρίες.


Αλλά και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η 45χρονη συνέχισε να πίνει στα κρυφά από ένα μπουκαλάκι με ποτό που κουβαλούσε στο τσαντάκι της!


Την ώρα που βρισκόταν λοιπόν στα 35.000 πόδια πάνω από τον Ατλαντικό, στη μέση του οχτάωρου ταξιδιού, σηκώθηκε από την θέση της και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να χτυπά τους άντρες αεροσυνοδούς


Σύμφωνα με τους συνεπιβάτες της 45χρονης, η γυναικά άρχισε να ουρλιάζει και να χτυπά τα μέλη του πληρώματος.


Ήθελε μάλιστα να μπει και στην καμπίνα του καπετάνιου!


Ύστερα από μεγάλες προσπάθειες, τα μέλη του πληρώματος κατάφεραν να την ακινητοποιήσουν και να την «δέσουν» στο κάθισμά της ενώ εκείνη συνέχιζε να παραληρεί!


Ο καπετάνιος αναγκάστηκε τελικά να προσγειώσει το αεροπλάνο στις Βερμούδες. Είχε ήδη ειδοποιήσει την αστυνομία για την Βρετανίδα κι έτσι, μόλις το αεροσκάφος προσγειώθηκε την συνέλαβαν!


Οι άτυχοι συνεπιβάτες της 45χρονης έφτασαν στον προορισμό με καθυστέρηση 28 ωρών, φανερά ταλαιπωρημένοι και εκνευρισμένοι!


protothema.gr
http://www.ierosagon.org/2010/11/blog-post_6924.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου