'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΚΑΛΠΕΣ ΑΧΑΙΑΣ: Εριξαν κόπρανα, κέρματα, μέχρι και... σκουλήκια!!!

Κάτι τους μύριζε άσχημα στην αίθουσα αλλά που να φανταστούν ότι προερχόταν από κάποιο ψηφοδέλτιο η οσμή.

Όταν έφτασε η ώρα να ανοίξουν τους φακέλους τι να δουν... είχαν ρίξει μέσα κόπρανα. 

Μάλιστα έγραφαν κιόλας σκατά στα μούτρα σας.
* Κάποιος άλλος ψηφοφόρος έβαλε μέσα στο φάκελο 2 σκουλήκια. Ναι καλά ακούσατε 2 σκουλήκια. Κόντεψε να λιποθυμήσει η εκλογική αντιπρόσωπος όταν έβαλε το χέρι της και έπιασε τα ζωύφια.
* Άλλοι πάλι είχαν έμπνευση και ζωγράφιζαν τα ψηφοδέλτια. Κάποιος μάλιστα είχε φτιάξει μια γυναίκα σε ερωτική στάση. Την ίδια απεικόνιση έριξε και στην κάλπη των περιφερειακών αλλά και των δημοτικών εκλογών.
* Μια πιο έξυπνη κίνηση ήταν αυτή όπου ένας ψηφοφόρος έβαλε την κάρτα ανεργίας του μέσα στο ψηφοδέλτιο δείχνοντας την απόγνωσή του στα εργασιακά θέματα.
* Κάποιος άλλος μπέρδεψε επίτηδες τις εκλογές με το big brother. Έγραψε χαρακτηριστικά πως θέλει να αποχωρήσει η Ντορέτα.
* Φυσικά δεν έλειψαν και τα ψηφοδέλτια στα οποία κατηγορούσαν τους πολιτικούς εκφράζοντας την άποψη αυτή είτε με μια μούντζα είτε γράφοντας δεν θέλουμε κανέναν.
* Μέχρι και λεφτά είχαν ρίξει στην κάλπη. Μην φανταστείτε κανένα σημαντικό ποσό, ψιλά. Υποστήριζαν μάλιστα πως έριχναν τον οβολό τους για να σωθεί το κράτος.
* Για το τέλος αφήσαμε έναν άνθρωπο ο οποίος εξέφραζε την αγάπη του στον πρωθυπουργό αλλά δεν τον ψήφισε. Έγραφε χαρακτηριστικά Γιώργο σ αγαπάμε αλλά....! 

dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου