'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Η ζωή του Ομπάμα μέσα σε 5.472 σελίδες!!!

Μέσα σε πόσες σελίδες μπορεί να χωρέσει η ζωή ενός πολιτικού ηγέτη;

Με τίτλο "Η Συλλογή, ο Ομπάμα και ο Πλουραλισμός" ένας συγγραφέας από τη Τζακάρτα  κατέγραψε στο βιβλίο του τις άγνωστες πτυχές της ζωής του προέδρου των ΗΠΑ με απώτερο στόχο να διατηρήσει και να ενισχύσει το…κίνημα  «Ομπαμαμανία» αλλά και να κεντρίσει ακόμη περισσότερο και το ενδιαφέρον του Λευκού Οίκου.



Χωρίς καν να έχει κυκλοφορήσει έχει καταγραφεί ως το πιο πολυσέλιδο βιβλίο του κόσμου, καθώς ο συγγραφέας έχει γεμίσει συνολικά 5.472 σελίδες.



Μέσα από τις σελίδες του σκληρόδετου βιβλίου, ο συγγραφέας αναφέρεται στη ζωή του Ομπάμα στην Τζακάρτα, όπου πέρασε περίπου τέσσερα χρόνια ως παιδί με την ανθρωπολόγο μητέρα του, το 1967.


Ο Τζέγια Σουπράνα, ο διευθυντής του Μουσείου των Ρεκόρ της Ινδονησίας, είπε ότι το μέγεθος του βιβλίου καταρρίπτει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατείχε το έργο της Αγκαθα Κρίστι "The Complete Miss Marple," με 4.032 σελίδες.


Ο συγγραφέας, όπως φαίνεται , είναι λάτρης του προέδρου των ΗΠΑ, αφού έχει ήδη ολοκληρώσει επτά βιβλία και μία ταινία με θέμα τον Ομπάμα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου