'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ροζ σκάνδαλο με sexy καλόγρια και φαντάρο!!!!

Σε πόλη των οργίων εξελίσσεται η Πάτρα, καθώς άλλο ένα ροζ σκάνδαλο την συγκλονίζει.

Τι περιείχε καυτό δέμα κολασμένης καλόγριας σε νεαρό φαντάρο;

Ενώ τις τελευταίες μέρες πρώτο θέμα είναι τα πακέτα τρόμου, ένα άλλο πακέτο προκάλεσε ντόρο σε Πάτρα και Αλεξανδρούπολη. Σάλος με το ροζ σκάνδαλο καλόγριας με νεαρό καλογυμνασμένο φαντάρο. Τι έγινε ακριβώς;


Πάνω στον πανικό των ημερών, κάθε πακέτο που φαίνεται ύποπτο, απευθύνεται στις Αρχές. Έτσι την πάτησε και μία καλόγρια από μοναστήρι της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας που είδε το δέμα της σε φαντάρο να ανοίγεται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.


Το θέμα είναι όμως οτι... το περιεχόμενο του πακέτου ήταν άκρως σκανδαλιστικό, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Κόσμος. Τι περιείχε το ροζ πακέτο;

Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι τη εταιρείας ταχυμεταφορών και οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν το πακέτο της καλόγριας προς νεαρό φαντάρο που υπηρετεί στην Αλεξανδρούπολη. 


Το πακέτο περιείχε καυτά στρινγκ και μία επιστολή-φωτιά της καλόγριας. Η ασυγκράτητη μοναχή εξομολογούνταν στον φαντάρο πόσο της λείπει και τι σκοπεύει να του κάνει με το στριγκάκι όταν τον συναντήσει. Μετά το πρώτο σοκ, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν την καλόγρια, η οποία πήγε την επόμενη μέρα στο αστυνομικό τμήμα, παρέλαβε το δέμα κι έγινε καπνός.

Πληροφορίες λένε οτι η καλόγρια κλείστηκε στο μοναστήρι της και δεν σκοπεύει να βγει μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος. Όσο για τη ηγουμένη της, αυτή έχει πληροφορηθεί τα καθέκαστα, και προσεύχεται για τη συγχώρεση της άτακτης μοναχής της.


Εμ, τι να κάκουμε Αγία Ηγουμένη; Και οι καλόγριες έχουν τις ανάγκες τους. Ιδιαίτερα αν βρεθεί ένας νεαρός καλογυμνασμένος φαντάρος στο δρόμο τους!


http://rc-cafe.blogspot.com/2010/11/blog-post_9594.html
Πηγή:fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου