'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Οι αιτίες του μοιραίου τροχαίου με το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων...

«Βουτιά» θανάτου σε χαράδρα βάθους 120 μέτρων έκανε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων που κινούνταν σε περιοχή κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, με τραγικό απολογισμό εννέα νεκρούς και σαράντα έναν τραυματίες.  

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος φαίνεται ότι προκάλεσαν το φοβερό δυστύχημα που σημειώθηκε στις 9.30 το βράδυ της Δευτέρας. 


Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία, το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Τίρανα - Αθήνα, ξεκίνησε στις 7.00 προχθές το βράδυ από την αλβανική πρωτεύουσα με σαράντα εννέα Αλβανούς επιβάτες και ύστερα από δυόμισι ώρες ταξιδιού έφτασε υπό καταρρακτώδη βροχή στο χωριό Βράτανα, μεταξύ Τεπελενίου και Μπάλσι, σε απόσταση περίπου 80 χιλιομέτρων από τα σύνορα.


Το κακό έγινε όταν σε μια δύσκολη στροφή, ο Ελληνας οδηγός στην προσπάθειά του να αποφύγει μια νταλίκα που του έκλεινε τον δρόμο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη χαράδρα.

Λίγα λεπτά αργότερα, δύο Ελληνες επιχειρηματίες που περνούσαν από το σημείο είδαν μπροστά τους αιμόφυρτους έναν νεαρό και μία έγκυο γυναίκα να καλούν απεγνωσμένα σε βοήθεια. Εντρομοι, σταμάτησαν τα αυτοκίνητά τους στα οποία επιβίβασαν τους τραυματίες και ενημέρωσαν την αστυνομία για το δυστύχημα.

Στο σημείο έσπευσαν περίπου εκατό αστυνομικοί και σωστικά συνεργεία και μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης είχαν καταφέρει να ανασύρουν εννέα νεκρούς και να απεγκλωβίσουν σαράντα έναν τραυματίες, μεταξύ των οποίων οι πέντε σοβαρά. 


Ο Ελληνας οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου Τεπελενίου, ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο νοσοκομείο του Μπάλσι και στη συνέχεια, οι σοβαρότερα τραυματισμένοι, σε νοσοκομεία των Τιράνων.


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου