'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Βέρα στο… αριστερό !!!

Μπορεί να μην έσβησαν μαζί on stage στην Κύπρο τα κεράκια των γενεθλίων που είχε την περασμένη Παρασκευή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έκαναν όμως κάτι πολύ πιο σημαντικό. 

 Αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με βέρα στο…αριστερό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε ένα ταξίδι «αστραπή» που έκανε στην Κύπρο, γνώρισε σύσσωμη την οικογένεια Χατζηγιάννη. Τον πατέρα του Γιάννη, την μητέρα του Ρένα και την αδελφή του Μελίνα. Επίσημα μπορεί να μην έχουν παραδεχτεί τη σχέση τους, όμως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “newsbomb.gr”, τα πράγματα για το διάσημο ζευγάρι πάνε από το καλό στο καλύτερο. 


Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του τραγουδιστή που τα πέρασε χωρίς τη Ζέτα, το ζευγάρι πήγε μαζί στην Κύπρο, με διαφορετικές αεροπορικές πτήσεις για να αποφύγει τους παπαράτσι. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, η Ζέτα προτίμησε να μείνει σε πολυτελές ξενοδοχείο και όχι στο σπίτι του αγαπημένου της. Στο ξενοδοχείο την επισκέφθηκε η οικογένεια του Μιχάλη και το κλίμα γρήγορα έγινε πολύ ζεστό. 


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε αυτή τη συνάντηση το ζευγάρι συζήτησε και την επισημοποίηση της σχέσης του με αρραβώνα.
Την επόμενη μέρα από τη γνωριμία της οικογένειας του Χατζηγιάννη με την Μακρυπούλια, το ερωτευμένο ζευγάρι επισκέφτηκε το νέο εξοχικό που χτίζει ο τραγουδιστής στην Πρωταρά και το βράδυ της ίδιας μέρας επέστρεψαν στην Αθήνα.


Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα, στα μέσα Οκτωβρίου, ο φωτογραφικός φακός τούς συνέλαβε σε τρυφερό ενσταντανέ στο αεροδρόμιο του Λονδίνου όπου είχαν κάνει ρομαντική απόδραση.


newsbomb
http://tsak-news.blogspot.com/2010/11/blog-post_3570.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου