'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Εδώ θα γίνει ο τάφος σας" με χορηγό ένα γραφείο τελετών!!!!

Το παλιό κλασικό σύνθημα των οπαδών «Εδώ θα γίνει ο τάφος σας» βρίσκει σε τοπική ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλείου Κρήτης την... τέλεια εφαρμογή του, μιας και ένας από τους χορηγούς του κλαμπ είναι ένα γραφείο τελετών!

Ο λόγος για τον Α.Ο. Κουνάβων, η χάρη του οποίου έχει περάσει τα όρια της Κρήτης εξαιτίας του πρωτότυπου αλλά παράλληλα μακάβριου σπόνσορά του. Συγκεκριμένα, στα μπουφάν των ποδοσφαιριστών απεικονίζονται δύο τεράστια ανοιχτά φτερά και ακριβώς από πάνω τους αναγράφεται η επωνυμία του γραφείου. Η χορηγία της ομάδας όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητη, αλλά κάθε Κυριακή αποτελεί το πρώτο θέμα στις συζητήσεις μεταξύ των οπαδών, οι οποίοι μάλιστα αφήνουν σε δεύτερη φάση τα όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.


Οπως είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος της ομάδας Α.Ο. Κουνάβων, Δράκος Χρονάκης, «είχαμε πολλές προτάσεις και προσφορές για χορηγίες, μεταξύ των οποίων και η συγκεκριμένη. Τα χρήματα ήταν απαραίτητα για τον σύλλογο και γι' αυτό τον λόγο η πρόταση έγινε αμέσως αποδεκτή. Η χορηγία, ωστόσο, είναι αποτυπωμένη στα μπουφάν, τα οποία παραπέμπουν σε αυτά που φορούν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, και όχι στις φανέλες. Εκεί υπάρχει άλλος χορηγός».


Αναφορικά με τις αντιδράσεις ο κ. Χρονάκης τόνισε ότι ήταν θετικές: «Το χωριό μας βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο και έχει εβδομήντα κατοίκους. Ολοι το έχουν δει θετικά και έχουν αγκαλιάσει τη συμφωνία, γιατί ξέρουν ότι έχουμε ανάγκη τα χρήματα και κατ' επέκταση τους χορηγούς, όποιοι κι αν είναι αυτοί». Ο ίδιος δήλωσε ότι ο επιχειρηματίας του γραφείου, μετά την έκταση που πήρε το θέμα από τα μέσα ενημέρωσης, μας ρώτησε αν θέλουμε να βγάλουμε τη διαφήμιση και φυσικά αρνηθήκαμε: «Θα ήταν ανοησία. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα μας, που αποτελείται από τριάντα νέα παιδιά, να πάει καλά στο πρωτάθλημα της γ' ερασιτεχνικής κατηγορίας που ξεκινάει την Κυριακή».


espressonews.gr
madata.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου