'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Καταγγελία ξυλοδαρμού Ελληνα πολίτη από Αφγανούς !!

Εννέα Αφγανοί συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα μετά από καταγγελία κατοίκου της περιοχής ότι του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με πέτρες, ξύλα κι άλλα αντικείμενα, στην οδό Περγάμου.

Ο πολίτης προσήλθε στο αστυνομικό τμήμα του Αγ. Παντελεήμονα μαζί με την ανήλικη κόρη του και έκανε την καταγγελία, ενώ οδήγησε τους αστυνομικούς έξω από το χώρο προσευχής των μουσουλμάνων στην περιοχή, όπου υπέδειξε τα συγκεκριμένα άτομα ως δράστες, τα οποία και συνελήφθησαν
Νωρίτερα έξω από το συγκεκριμένο χώρο είχε επικρατήσει ένταση λόγω συγκέντρωσης κατοίκων της περιοχής και άλλων ατόμων και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μη δημιουργηθούν επεισόδια.Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι ο καταγγέλων τον ξυλοδαρμό δεν μετέβη σε νοσοκομείο, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα.
Στο μεταξύ, το τελευταίο διήμερο η ΓΑΔΑ πραγματοποίησε συντονισμένους ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.Στα συνεργεία ελέγχων συμμετείχαν και υπάλληλοι του δήμου Αθηναίων, της διεύθυνσης υγιεινής της Νομαρχίας Αθηνών και του ΣΔΟΕ. Τα κλιμάκια πραγματοποίησαν ελέγχους σε δύο κτίρια τα οποία οι ιδιοκτήτες τους μίσθωναν σε παράνομους αλλοδαπούς και διαπίστωσαν ότι έμεναν κάτω από άθλιες συνθήκες.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το ΣΔΟΕ έχει αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο δεδομένου ότι διαπιστώνονται οικονομικές παραβάσεις σε ότι αφορά το καθεστώς μίσθωσης των ακινήτων. Το ένα από τα δύο κτίρια σφραγίστηκε από το δήμο Αθηναίων, ενώ συνολικά προσήχθηκαν 22 παράνομοι αλλοδαποί και συνελήφθη ένας Σομαλός γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν έξι διαβατήρια άλλων αλλοδαπών. Επιπλέον ελέγχθηκαν στο κέντρο της Αθήνας 205 άτομα και 15 καταστήματα Ιντερνετ- καφέ, σε τέσσερα από τα οποία υποβλήθηκαν μηνύσεις γιατί λειτουργούσαν χωρίς άδεια.
Από τα συγκεκριμένα καταστήματα προσήχθησαν 105 αλλοδαποί γιατί δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα. Τέλος συνελήφθησαν 29 άτομα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων. Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι οι δράσεις αυτές της ΓΑΔΑ θα συνεχιστούν σε διάφορες περιοχές.

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17162

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου