'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Τριπλή δολοφονία έχει ξεσηκώσει την Αυστραλία...

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας Ν. Αυστραλίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου ή των δολοφόνων που τα ξημερώματα της Δευτέρας μαχαίρωσαν τριμελή οικογένεια στο σπίτι τους, στην πόλη Kapunda, 76 χιλιόμετρα βόρεια της Αδελαΐδας.  

Σύμφωνα με την εφημερίδα "¨Νέος Κόσμος", θύματα είναι ο Άντριου Ρόουι, η σύζυγός του Ρόουζ και η 16χρονη κόρη τους Σαντέλ. 

Η αστυνομία συνέχιζε μέχρι χθες την έρευνα για τον εντοπισμό του φονικού όπλου. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις και τα τρία μέλη της οικογένειας...
μαχαιρώθηκαν με το ίδιο μαχαίρι ενώ τα σώματά τους έφεραν πολλαπλά τραύματα. Η Αστυνομία επικεντρώνει τις έρευνές της στις κινήσεις των μελών της οικογένειας το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής προειδοποιήθηκαν από την Αστυνομία να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι θεωρούνται επικίνδυνοι. Οι Αρχές ζητούν από όλους του κατοίκους στην περίπτωση που έχουν κάποια στοιχεία ή υποπτεύονται κάποιον να τηλεφωνήσουν αμέσως στην Αστυνομία.


Εν τω μεταξύ, σοκ αλλά και απέχθεια στην αυστραλιανή κοινή γνώμη προκάλεσε το γεγονός ότι λίγες μόλις ώρες μετά την δολοφονία, σε σελίδα του κοινωνικού δικτύου Facebook που στήθηκε στην μνήμη της 16χρονης Σαντέλ, «νοσηροί» χρήστες του κοινωνικού δικτύου - που σύμφωνα με την αστυνομία δεν είναι από την Αυστραλία - άρχισαν να γράφουν ασεβή μηνύματα και να δημοσιεύουν φωτογραφίες πορνό.


Τα απεχθή μηνύματα και οι φωτογραφίες αποσύρθηκαν από τη σελίδα που στήθηκε στην μνήμη της αδικοχαμένης 16χρονης.

Να αναφέρουμε ότι το τέταρτο μέλος της οικογένειας Ρόουι, ο 25χρονος γιος τους Κρις απουσίαζε σε διακοπές στο Κουίνσλαντ το μοιραίο εκείνο βράδυ.


http://katse-kala.blogspot.com/2010/11/blog-post_3884.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου