'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Η Eva Longoria δοκιμάζει τις αντοχές της στον τρόμο....!!!

Αυτό το καλοκαίρι, η Eva Longoria Parker θα το περάσει μακριά από τις υπόλοιπες... νοικοκυρές σε απόγνωση, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της, αφού σκοπεύει να υποβάλει τον εαυτό της σε πάρα πολύ τρομαχτικές εμπειρίες.
 
Όλα αυτά θα γίνουν στη νέα ταινία του σκηνοθέτη και σεναριογράφου Franc Reyes, γνωστού περισσότερο από αστυνομικές και γκανγκστερικές ταινίες «Empire», «Illegal Tender» και «The Ministers».


Η νέα ταινία θα έχει τίτλο «Tenement» και θα είναι μια ιστορία τρόμου που θα διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, όπου και πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον επόμενο μήνα.
Αν και ο σκηνοθέτης δεν αποκάλυψε την υπόθεση της ταινίας του, μίλησε ωστόσο για...

τις ταινίες του είδους που τον επηρέασαν και τον βοήθησαν να διαμορφώσει την αισθητική του σε αυτή την πρώτη του προσπάθεια στο χώρο του τρόμου.


«Αν έπρεπε να ονομάσω μία ταινία η οποία είχε πλήρη επίδραση πάνω μου στην ιστορία, το σενάριο και τη σκηνοθεσία, αυτή θα ήταν ο «Εξορκιστής». Η ιστορία του «Tenement» θα αναμειγνύει στοιχεία από τον «Εξορκιστή», τον «Τρόμο Στο Amityville» και το «Μωρό Της Ρόζμαρι», δήλωσε ο Reyes.


Δηλαδή, με άλλα λόγια, μια γυναίκα θα γεννήσει το μωρό του διαβόλου σε ένα τρομαχτικό οίκημα, στο οποίο θα έρθει αργότερα ένας ιερέας για να διώξει το σατανικό πνεύμα από το μωρό. Α, βρε Eva, πού πας και μπλέκεις...


kosmonaytis
http://alepounews.blogspot.com/2010/04/eva-longoria.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου