'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Έκοψαν τα οχήματα του δήμου Γλυφάδας και ... τα πούλησαν!!!!


Έκοψαν τα οχήματα του δήμου Γλυφάδας και τα πούλησαν
 
«Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει η… τσέπη μας, πριν τις εκλογές». Αυτό καταγγέλλουν δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι ότι συμβαίνει στο Δήμο Γλυφάδας, αφήνοντας σαφείς αιχμές για νυν αντιδήμαρχο, ο οποίος στις τρέχουσες εκλογές κατεβαίνει με τον υποψήφιο δήμαρχο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Η ιστορία όπως την περιγράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, αρχίζει περίπου ένα χρόνο πριν, όταν επιτροπή του Δήμου εισηγήθηκε την εκποίηση συνολικά 9 δημοτικών οχημάτων (5 πούλμαν, 3 φορτηγά, 1 απορριμματοφόρο), τα οποία λόγω παλαιότητας δεν χρησιμοποιούνταν πλέον. Με απλά λόγια η επιτροπή εισηγήθηκε να πουλήσει ο Δήμος τα παλιά και ρυπογόνα οχήματα και να αξιοποιήσει τα χρήματα σε κάποια άλλη αγορά ή έργο, για τους δημότες.


Μόνο που φαίνεται ότι κάποιοι στο Δήμο – εν μέσω εκλογικής περιόδου – θέλησαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για να ενισχύσουν τις τσέπες τους. 


Η αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους δύο Δημοτικούς Συμβούλους, συνέλαβε επ’ αυτοφώρω και τα 6 άτομα, ενώ ο υπεύθυνος του συνεργείου φέρεται να δήλωσε ότι κατάγεται από τη Φλώρινα κι έχει έρθει σε προσωπική συμφωνία με προϊστάμενο καθαριότητας του Δήμου κι ένα αντιδήμαρχο, για να αγοράσει τα κομμάτια που θα τον ενδιέφεραν από τα παλιά οχήματα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο εμπλεκόμενος αντιδήμαρχος είναι ο Ιωάννης Τζούβελης, νυν αντιδήμαρχος και ήδη εκλεγμένος από τον πρώτο γύρο των εκλογών δημοτικός σύμβουλος, με το ψηφοδέλτιο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ενώ ο προϊστάμενος καθαριότητας είναι ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Ο συλληφθείς υπεύθυνος του συνεργείου, μάλιστα, φέρεται να έχει ομολογήσει στους αστυνομικούς ότι έχει δώσει προκαταβολή 5000€ χέρι με χέρι στον προϊστάμενο καθαριότητας.



Ήδη από τον χώρο εκφόρτωσης του Δήμου Γλυφάδας, όπου εδώ και καιρό φυλάσσονταν τα 9 οχήματα, λείπουν όλοι οι κινητήρες και τα διαφορικά, έχουν κάνει φτερά τα δύο από τα τρία φορτηγά και το ένα απορριμματοφόρο, ενώ στα απομεινάρια των υπολοίπων οχημάτων είναι εμφανής η προσπάθεια τεμαχισμού τους.

Δείτε τα οχήματα που δεν πρόλαβε να πάρει το συνεργείο, ντεραπαρισμένα στην αλάνα του Δήμου, ώστε να διευκολυνθεί η αφαίρεση των κινητήρων τους.



Πάντως, ήδη η σοβαρότατη υπόθεση έχει πάει στον εισαγγελέα και αναμένεται να αρχίσει η προανάκριση.

http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου