'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Νέο χτύπημα κατά της Ελλάδας- Έρχεται η χρεοκοπία σας..!!!

Μπορεί η Ιρλανδία να βρίσκεται –τώρα- στο επίκεντρο της χρήσης χρέους στην ευρωζώνη, ωστόσο οι επενδυτές θεωρούν και πάλι ότι η Ελλάδα είναι πιο πιθανό να χρεοκοπήσει μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.

Νέο δημοσίευμα του Bloomberg το...

οποίο βασίζεται σε παγκόσμια δημοσκόπηση μεταξύ 1030 επενδυτών και αναλυτών, αναφέρει ότι το ποσοστό 71% των επενδυτών πιστεύει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.

Το αντίστοιχο ποσοστό τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 67%! Όπως γράφει το δημοσίευμα το χρονικό διάστημα στο οποίο είναι αυξημένες οι πιθανότητες να κηρύξει χρεοκοπία η Ελλάδα, προσδιορίζεται μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες!


Από την δημοσκόπηση προέκυψε πως η πλειονότητα των επενδυτών παγκοσμίως προβλέπουν ότι η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσει, αποδεικνύοντας ότι εβδομάδες προσπαθειών από την κυβέρνηση του κάποτε «Κέλτικου τίγρη», δεν έχουν καθησυχάσει τις ανησυχίες για την αξιοπιστία τους. Καθώς η ιρλανδική κυβέρνηση τοποθετεί την τελευταία πινελιά σε ένα σχέδιο εξοικονόμησης 15 δισ. ευρώ, το 51% των ερωτηθέντων από την τελευταία παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg, θεωρούν ότι μια χρεοκοπία είναι πιθανή, σε σχέση με το 42% που πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο.


(newsbomb)
http://exypno.blogspot.com/2010/11/blog-post_3952.html#ixzz15ADEWzVy
http://dinatos.blogspot.com/2010/11/blog-post_8577.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου