'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

"Ετοιμο το χάπι της νεότητας", λένε ρώσοι επιστήμονες!!!

Ενα χάπι - όνειρο ετών, υποστηρίζουν ότι έχουν ανακαλύψει ρώσοι επιστήμονες! Σύμφωνα με τον καθηγητή Vladimir Skulachev, από το Πανεπιστήμιο της Μόσχας το "ελιξίριο της ζωής" είναι έτοιμο και πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.

Ο καθηγητής ασχολείται εδώ και 40 χρόνια με την αναζήτηση του "ελιξιρίου της νιότης" και υποστηρίζει πως επιτέλους κατάφερε να το δημιουργήσει!
"Εκατοντάδες εθελοντές δήλωσαν συμμετοχή για να πάρουν μέρος στην δοκιμή του" , αποκαλύπτει και εξηγεί ότι το σκεύασμα είναι πραγματικότητα, χάρη σε μία αντιγηραντική ουσία που έχει αντιοξειδωτική δράση και επηρεάζει τον τρόπο αντίδρασης του οξυγόνου μέσα στο ανθρώπινο σώμα.
 
"Είναι γνωστό ότι στο 99% των περιπτώσεων, το οξυγόνο αντιδρά με το υδρογόνο και σχηματίζεται νερό. Υπάρχει όμως ποσοστό 1% να μετατραπεί σε ένα πολύ οξειδωτικό συστατικό με δηλητηριώδη χαρακτηριστικά.  

Αυτό που ανακάλυψα είναι μία ουσία που εξαλείφει αυτό το ελάχιστο ποσοστό. Μένουν μερικές τελευταίες λεπτομέρεις και δοκιμές προκειμένου να τελειοποιηθεί το φάρμακο και να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στα επόμενα δύο χρόνια", υποστηρίζει μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail.
O Dr Blobel από το Rockefeller University, λέει με τη σειρά του: "Έχει αποδειχθεί ότι η οξειδωτική βλάβη είναι τεράστια για τον οργανισμό. Αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε ένα αντι-οξειδωτικό του τύπου που ανέπτυξε ο καθηγητής Skulachev", και συμπληρώνει: "Είναι σαφώς ο καλύτερος βιο- χημικός και βιο- ενεργειακός επιστήμονας του κόσμου".

Για την ώρα οι ερευνητές δεν υπόσχονται "αιώνια ζώη" αλλά ελπίζουν πως η ανακάλυψη αυτή θα συμβάλει στην διατήρηση της νεότητας για μερικές δεκαετίες ακόμη! Δεν μένει παρά να κάνουμε υπομονή δύο χρόνια και -σύμφωνα με τα παραπάνω- τότε το "ελιξίριο της νεότητας" θα πωλείται στο φαρμακείο της γειτονιά μας!




Πηγη : pyles.tv
Πηγή : TNSite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου