'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Θύμα βιασμού η Καίτη Φίνου στα 15 της...(VIDEO)

Μία εξομολόγηση - σοκ έκανε η Καίτη Φίνου αποκαλύπτοντας πως έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν 15 ετών! «Νομίζεις ότι σε πλακώνει ο ουρανός, δεν το ξεπερνάς ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και περιέγραψε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Όπως είπε η Καίτη Φίνου, ο δράστης ήταν ένας Ελληνοαμερικανός φίλος της οικογένειας και κανείς δεν περίμενε ότι θα έκανε αυτή την πράξη.

«Ο βιασμός δεν ήταν ολοκληρωτικός γιατί ήμασταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και φορούσα παντελόνι», εξιστορεί, περιγράφοντας τις στιγμές της φρίκης. «Και μόνο που αισθάνεσαι τα... χείλη κάποιου χωρίς την θέλησή σου, κάποιες φορές εκείνο το σημείο του σώματος μπορεί να καίει», προσθέτει.

Ο δράστης μπήκε με το αυτοκίνητο σε ένα δάσος και κλείδωσε τις πόρτες. Όταν η 15χρονη τότε Καίτη υποψιάστηκε τι επρόκειτο να συμβεί, έβαλε τα κλάματα και εκείνος έβγαλε μαχαίρι, λέγοντάς της: «θα σε σκοτώσω αν δεν σταματήσεις να κλαις».

Η ίδια είπε αμέσως στην οικογένειά της τι είχε συμβεί, όμως, εκείνος είχε φύγει για Αμερική. Μετά από χρόνια έμαθε πέθανε από καρκίνο. «Κάποια στιγμή πίστευα ότι αν πάθαινε κάτι κακό θα το ευχαριστιόμουν. Μετά από τόσα χρόνια, όμως, δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι δικαιωμένη».

«Δεν το ξεπερνάς ποτέ», συνεχίζει η ηθοποιός και με το ζόρι κρατά τα κλάματα. «Ψάχνεις να ακουμπήσεις σε έναν άνθρωπο για να σε καταλάβει, να σε νιώσει, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί κανείς να καταλάβει», λέει χαρακτηριστικά.


Δείτε το video:



Πηγή
ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ:    http://alepounews.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου