'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Το νέο κόμμα προαναγγέλλει η Ντόρα Μπακογιάννη

Την ίδρυση του πολυσυζητημένου νέου κόμματος προαναγγέλλει η πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ», τονίζοντας ότι ο κυοφορούμενος σχηματισμός θα σαφές πολιτικό στίγμα και θα διαφοροποιείται πλήρως από τα υπάρχοντα κόμματα.
Στη συνέντευξή της, η οποία δημοσιεύεται υπό τον τίτλο «Με την κρίση πέθανε η παλιά πολιτική», η κ. Μπακογιάννη αναφέρεται διεξοδικά στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα, στα λάθη για την αντιμετώπισή της και στις δικές της προτάσεις, στη δυσαρέσκεια των Ελλήνων από τους πολιτικούς, καθώς και στη σλοβακική στάση απέναντι στη χώρα μας.
Οπως σημειώνει η κ. Μπακογιάννη, έναν χρόνο μετά το ξέσπασμα της κρίσης, το κλίμα είναι πολύ άσχημο, οι Έλληνες έχουν χάσει πολύ από την αισιοδοξία τους, σε μεγάλα τμήματα της κοινωνίας υπάρχουν άνθρωποι με πολύ μεγάλα οικονομικά προβλήματα, οι μεταρρυθμίσεις, στις οποίες η ίδια πιστεύει, δυστυχώς δεν έχουν προχωρήσει πολύ γρήγορα, οι Έλληνες αγωνίζονται τώρα με μια νέα πολύ βαριά πραγματικότητα.

http://www.news21.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου