'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Π. Δούκας: Σε 800-900 δις ευρώ το συνολικό χρέος μας..!

Καταπέλτης ήταν χθες το βράδυ στον νέο τηλεοπτικό σταθμό ΚΟΝΤΡΑ ο πρώην υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας Πέτρος Δούκας σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Τ. Κουϊκ. Συγκεκριμένα είπε ότι το συνολικό χρέος της χώρας (δημόσιο, ασφαλιστικών ταμείων και ιδιωτικό) ανέρχεται σε 800 με 900 δις ΕΥΡΩ.

Όπως είπε, το δημόσιο χρέος ανέρχεται σε 340 περίπου δις ΕΥΡΩ, το άνοιγμα των ασφαλιστικών ταμείων ανέρχεται σε 200 με 250 δις ΕΥΡΩ και το χρέος των....
ιδιωτών (δηλαδή όσα χρωστάνε οι ιδιώτες από δάνεια, πιστωτικές κάρτες κ.λ.π.) ανέρχεται επίσης σε 200 με 250 δις ΕΥΡΩ.

Μάλιστα πρόσθεσε πως αν αυτό το τεράστιο χρέος το διαιρέσουμε με τον πληθυσμό της χώρας αντιλαμβανόμαστε τι ποσό επιβαρύνει τον κάθε Έλληνα, ακόμα και το κάθε νήπιο.

Έπειτα από τις πιο πάνω επίσημες δηλώσεις εμείς αναρωτιόμαστε, πότε σκοπεύουμε να βγούμε από το μνημόνιο, αφού, έτσι όπως πάμε ακόμα και δωρεάν να δουλεύουμε για χρόνια και πάλι τίποτα δεν θα καταφέρουμε.  Δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι ακόμα και τα ιδιωτικά μας χρέη πρέπει να τα εξοφλήσουμε από εισοδήματα που προσδοκούσαμε και που τώρα δεν πρόκειται να έρθουν, αφού και τα εισοδήματά μας  προέρχονταν από δανεικά του κράτους.

ΠΗΓΗ:   http://hassapis-peter.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου