'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ξέκωλα: H πιο δημοφιλής (για τους άντρες) κατηγορία κοριτσιών!!!!

Ο χαρακτηρισμός ίσως (λέμε ίσως) άδικος (λέμε ίσως, ίσως και όχι) αλλά απολύτως ακριβής και εύστοχος.  

Όταν ακούγεται από γυναίκα συνήθως περιέχει ολίγο φθόνο και μια δόση (γυναικείας, ανώτερης δηλαδή) κακίας: «Κοίτα το ξέκωλο πως κουνιέται».





Όταν προφέρεται από άντρες, υποδηλοί μια ψεύτικη υποτίμηση, η οποία στην ουσία είναι έκφραση χαράς και ορμονών: «Θα πάμε εκεί που σου λέω. Είναι τίγκα στα ξέκωλα, θα έχει πλάκα.».
Οι συγκεκριμένες εικοσάρες βρίσκονται παντού και πάντα, σε σχολές, σε μπαράκια, σε κλαμπ, σε μπουζούκια (βεβαίως), στο δρόμο, κάτω από το παράθυρο σου, μέσα στη ντουλάπα κλπ. Είναι συνήθως δυο δυο ή τρεις τρεις (ξεκωλοπαρέες) και έχουν σχέσεις μόνο μεταξύ τους, καθώς είναι δύσκολο να συνεννοηθούν με οποιαδήποτε άλλη ομάδα κοριτσιών της ηλικίας τους και μη.
Έχουν δημιουργήσει έναν νέο ορισμό της λέξης «φιλία» που είναι: το ανώτερο χρονικό διάστημα που βγαίνω παρέα με μια ηλίθια, ώσπου να την πέσει στο γκομενό μου, ή να την πέσω εγώ στο δικό της. Σίγουρα μπορείς να πιάσεις την κουβέντα με κάποια άλλη κοπέλα αν θες να αναλύσεις «Το Εκκρεμές του Φουκώ» αλλά μερικές φορές κάνουν την έκπληξη απαντώντας σε πιο σημαντικά θέματα του fame story.
Κάπου στα 40: Ίσως έχουν αρχίσει να βάζουν και τα υπόλοιπα ρούχα, αυτά που ξεχνούσαν μικρότερες, πλέον σύζυγοι κυριλάτων κοντόχοντρων μουστακαλήδων. Ίσως και όχι!

http://www.dailyfucks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου