'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Οικογενειακή τραγωδία στο Κολόσσι...

Τραγικό θάνατο από «χτύπημα» 11 χιλιάδων βολτ βρήκε 42χρονος οικοδόμος από το Κολόσσι.

Ο άτυχος  Νεκτάριος Θεοδώρου, εργαζόταν στην ανεγειρόμενη οικοδομή της αδελφής του μαζί με τον 43χρονο αδελφό του και ένα Ρουμάνο εργάτη. Υπέστη ηλεκτροπληξία όταν σίδερα που μετέφερε, ακούμπησαν σε ηλεκτροφόρο καλώδιο της ΑΗΚ, τάσης 11 χιλιάδων βόλτ. Ο θάνατος του ήταν ακαριαίος. 

Τον Θεόδωρου  εντόπισαν αναίσθητο ο αδελφός τους και ο Ρουμάνος εργάτης, οι οποίοι κάλεσαν  βοήθεια. Από τις έρευνες των μελών του ΤΑΕ και του Γραφείου Εργασίας διαπιστώθηκε ότι ο άτυχος άντρας βρισκόταν στην οροφή της οικοδομής με σκοπό να ανεβάσει σίδερα τα οποία του έδωσε ο αλλοδαπός που βρισκόταν στο κάτω όροφο.  

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, Σωκράτη Σωκράτους, ο άτυχος 42χρονος ''στην προσπάθεια του, όπως δείχνουν οι πρώτες εκτιμήσεις, να ανεβάσει οικοδομικό σίδερο στην οροφή υπό ανέγερσης κατοικίας, ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρο καλώδιο με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία''. Αυτοψία διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος ανέφερε πως ο θάνατος του 42χρονου ήταν ακαριαίος και έφερε εγκαύματα στο χέρι από την ηλεκτροπληξία. 

Ο άτυχος άντρας διέμενε με την αλλοδαπή σύζυγο του σε βοηθητικά που βρίσκονται πίσω από το σπίτι της αδελφή του. Του ατυχήματος ακολούθησαν σκηνές τραγωδίας από τα αδέλφια του άτυχου άντρα, την σύζυγο συγγενείς και φίλους που έσπευσαν στο χώρο του ατυχήματος.

ΠΗΓΗ:   http://www.sigmalive.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου