'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Επίσημη ανακοίνωση από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ Βασιλικός γάμος το 2011 !!!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθούν μέσα στην επόμενη χρονιά ο πρίγκιπας 
Ουίλιαμ με την αγαπημένη του Κέιτ Μίντλετον.

Πολλές ήταν μέχρι τώρα οι φήμες που διαδίδονταν σχετικά με επικείμενο γάμο του πρίγκιπα και η βασιλική οικογένεια, αποφάσισε να ανακοινώσει και επισήμως πλέον ότι το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί μέσα στο 2011.


Μάλιστα οι φήμες περί γάμου είχαν γίνει εντονότερες όταν πριν από ένα μήνα οι γονείς της Κειτ Μίντλετον επισκέφτηκαν την οικεία της Βασίλισσας στην Σκοτία.


"Ο πρίγκιπας της Ουαλίας με χαρά ανακοινώνει τον αρραβώνα του πρίγκιπα Ουίλιαμ με τη δεσποινίδα Κέιτ Μίντλετον", αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο του πρίγκιπα Καρόλου.


"Ο γάμος θα γίνει την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2011 στο Λονδίνο. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερομηνία του γάμου θα δοθούν εν καιρώ", προσθέτει.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο Ουίλιαμ είχε ενημερώσει τη βασίλισσα Ελισάβετ και είχε ζητήσει την άδεια από τον πατέρα της Μίντλετον.


Η βασίλισσα και ο παππούς του Ουίλιαμ δήλωσαν κατενθουσιασμένοι με τα νέα, ενώ η συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου υπό τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον διεκόπη από ένα τηλεφώνημα από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με τα χαρμόσυνα νέα.


"Ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε με τα νέα και έχει δώσει τις καλύτερες ευχές του στο ευτυχές ζευγάρι", δήλωσε εκπρόσωπος Τύπου του Κάμερον.


Το love story ενός πρίγκιπα


Ο Ουίλιαμ, που αυτό τον καιρό υπηρετεί ως πιλότος στη βρετανική πολεμική αεροπορία, συνάντησε την όμορφη Μίντλετον το 2001 όταν σπούδαζαν στην Σκοτία.


Χώρισαν το 2007, διότι όπως έγραψαν οι εφημερίδες η Μίντλετον, στην οποία είχαν δώσει το προσωνύμιο "waity Katie" (η Κέιτ που περιμένει), είχε βαρεθεί να περιμένει πότε θα της κάνει πρόταση γάμου ο Ουίλιαμ, όμως σύντομα τα ξαναβρήκαν.


Παλαιότερα ο Ουίλιαμ είχε δηλώσει ότι δεν θέλει να παντρευτεί πριν γίνει 28 ετών.


Μετά το γάμο το ζευγάρι θα ζήσει στη βόρεια Ουαλία, ώστε ο πρίγκιπας να μπορέσει να συνεχίσει τη θητεία του στην πολεμική αεροπορία.


Το ζευγάρι είναι μαζί οχτώ χρόνια στο σύνολο και το τελευταίο καιρό οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν γίνει συχνότερες.


Ο Ουίλιαμ, 28 ετών, που είναι ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τρίτος στην σειρά διαδοχής μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, και η Μίντλετον, 28 ετών επίσης, κόρη αυτοδημιούργητων επιχειρηματιών, αρραβωνιάστηκαν κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Κένυα τον προηγούμενο μήνα.




Πηγή: protothema.gr
http://trelogaidouri.blogspot.com/2010/11/2011_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου