'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Άρχισαν " τα όργανα" με τα πρώτα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας....!!!

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου και οι πανηγυρισμοί για τη "νίκη" Καμίνη στις Δημοτικές εκλογές δεν έχουν κοπάει αλλά σε πεδίο μάχηςμετατράπηκε  η οδός Πανεπιστημίου και οι γύρω δρόμοι μετά το τέλος πορεία κατά των επερχόμενων νέων μέτρων της κυβέρνησης.  

Τραυματισμένη βρέθηκε μια κοπέλα στην οδό Πατησίων μετά την πορεία και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και ενώ σημειώνονταν ακόμη μικροεπεισόδια στην περιοχή.

Η κοπέλα διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με τραύμα το δεξιό κρόταφο. Στο νοσοκομείο μετέβη και ο εισαγγελέας, ο οποίος διέταξε να εξετασθεί από ιατροδικαστή και παράλληλα παρακολουθεί την προανάκριση για το περιστατικό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πως τραυματίστηκε και από τι η συγκεκριμένη κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας μέχρι πριν από λίγο ήταν άγνωστα.Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, τα επεισόδια ξεκίνησαν στην οδό Πανεπιστημίου, όταν ομάδα νεαρών που ήταν στο τέλος της πορείας πέταξαν αρχικά πέτρες εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ στη διασταύρωση Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου και στη συνέχεια έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων κατευθυνόμενοι προς τα Προπύλαια.

http://www.news21.gr/content.php?cid=100#c17202

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου