'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ορεστιάδα: Πυροβόλησαν και σκότωσαν διευθυντή τράπεζας...

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 7 το πρωί από το σπίτι του για το καθημερινό του δρομολόγιο. Προορισμός του το υποκατάστημα τράπεζας Alpha Bank στο κέντρο της Ορεστιάδας στο οποίο ήταν διευθυντής.  

Η μοίρα, όμως, είχε ετοιμάσει άλλα σχέδια για τον άτυχο διευθυντή και περίπου 2 ώρες αργότερα άφηνε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο από βαριά τραύματα που προκλήθηκαν από πυροβολισμούς.
Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο πριν τις 8 το πρωί όταν υπάλληλοι και διευθυντής ετοιμάζονταν να ανοίξουν τις πόρτες του υποκαταστήαμτος για το κοινό σε μια -όπως πίστευαν- συνηθισμένη μέρα σαν τις άλλες.

Δεν είχαν προλάβει καν να καθίσουν στη θέση τους οι περισσότεροι υπάλληλοι όταν σε κάποια στιγμή, ακούστηκαν θόρυβοι και φωνές και μέσα στην τράπεζα εμφανίστηκε ένας ένοπλος άνδρας.

Ο δράστης έτεινε το όπλο στους υπαλλήλους και αφού τους απείλησε, άρπαξε έναν σάκο με 200.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Έξω από την τράπεζα είχε αφήσει μοτοσυκλέτα την οποία και χρησιμοποίησε για τη διαφυγή του.

Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα, όμως, από την ληστεία μέχρι τη διαφυγή με τη μοτοσυκλέτα ήταν αρκετά για να συμβεί το μοιραίο... Ο 55χρονος διευθυντής του υποκαταστήματος, πατέρας δύο παιδιών, σε μια θαρραλέα αλλά μοιραία πράξη αυτοθυσίας, χωρίς να υπολογίζει την αγριότητα του δράστη, άκουσε τη φωνή της συνείδησης του που τον προέτρεπε να κυνηγήσει τον ένοπλο δράστη για να αποτρέψει αυτή την παρανομία...

Ο αδίστακτος ληστής, όμως, χωρίς δεύτερη σκέψη γύρισε και πυροβόλησε τρεις φορές στην κοιλιακή χώρα τον άτυχο άνδρα που έτρεχε από πίσω του. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένο δίνοντας τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Οι γιατροί ήταν απόλυτοι: "να εισαχθεί στο χειρουργείο άμεσα" έιπαν. Όπως και έγινε. Τα τραύματα του όμως τον πρόδωσαν όπως τον πρόδωσε και το φιλότιμο και η επαγγελματική ευσυνειδησία...

Ο δράστης συνελήφθη μετά από καταδίωξη από τις αρχές περίπου 1 χιλιόμετρο έξω από την πόλη. Πάνω του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το πιστόλι (το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είναι στρατιωτικό και προκαλεί πολλά ερωτηματικά) και δύο γεμιστήρες. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι Έλληνας ηλικίας 35-40 ετών, περίπου δέκα χρόνια νεότερος δηλαδή από τον άνθρωπο του οποίου αφαίρεσε τη ζωή λίγα λεπτά νωρίτερα...


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου