'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΛΕΥΚΑΔΑ: Πλοίο "καρφώθηκε" σε βράχια..!!

Τ
ο πλοίο Κολοσσός της ΝΕΛ που μεταφέρει 58 φορτηγά και είχε ξεκινήσει από την Κόρινθομε προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτίας προσάραξε στον όρμο της Βασιλικής στη Λευκάδα.

Πάνω στο πλοίο βρίσκονται 20 άτομα μέλη του πληρώματος και 11 οδηγοί φορτηγών οι οποίοι ευτυχώς είναι όλοι καλά στην υγεία τους.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πλοίο έχει χτυπήσει στα βράχια, αλλά το ρήγμα που έχει κάνει παρ' ότι μεγάλο είναι στα λεγόμενα στεγανά και έτσι δεν "μπάζει" νερά.


Η πρόσκρουση του πλοίου που βρέθηκε σαφώς εκτός πορείας έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Σύμφωνα με τη μαρτυρία ενός από τους οδηγούς που επιβαίνουν κανείς δεν κατάλαβε τι συνέβη καθώς όλοι εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα κρεβάτια τους. Άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο και το πλοίο τραντάχτηκε.


Ευτυχώς δεν υπάρχει σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες κίνδυνος βύθισης, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες καθώς στο σημείο βρέχει καταρρακτωδώς και είναι πολύ δύσκολο στα σωστικά συνεργεία να προσεγκύσουν. 


http://dete.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου