'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ένταση σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώνονται στο χώρο των πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης, στη διάρκεια των εκδηλώσεων για την 37η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, την ώρα που άρχισαν οι καθιερωμένες καταθέσεις στεφανιών στο προαύλιο της Πολυτεχνικής Σχολής, ομάδες νεαρών ατόμων που κρατούσαν κοντάρια σημαιών άρχισαν να συμπλέκονται, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση. Η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία των οχημάτων.


Ένταση επικράτησε λίγο μετά την 1.00 το μεσημέρι έξω από το παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Συγκεκριμένα, τη στιγμή που ολοκληρωνόταν πορεία αντιεξουσιαστών, κάποιοι νεαροί πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς, που τους ακολουθούσαν.


Στη συνέχεια οι αστυνομικοί έκαναν χρήση δακρυγόνων, ενώ ακολούθησαν προσαγωγές ατόμων στην Ασφάλεια Πατρών.


http://www.nooz.gr/

1 σχόλιο:

  1. Ο Πρωθυπουργός κ Παπανδρέου της νέας Χούντας του ΔΝΤ τόλμησε και κατάθεσε στεφάνι στο Πολυτεχνείο χωρίς να τον γιουχάρουν και να τον γιαουρτώσουν. Η νέα γεννιά των φοιτητών καμμία σχέση δεν έχει με την γεννιά του Πολυτεχνείου που αγωνίστηκαν για Ψωμί - Παιδεία - Ελευθερία. Η νέα γεννιά φοιτητών είναι γιαλαντζί αγωνιστές. Όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή