'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Εξωφρενικές γκάφες της αμερικανικής αστυνομίας!!!

Τα όργανα της τάξης αντλούν συνήθως την εξουσία τους από τον δίχως αμφισβήτηση σεβασμό που τους δείχνουν οι πολίτες και υποτίθεται πως αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τη σοβαρότητα και το ηθικό τους σθένος.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι αστυνομικές «γκάφες» προκαλούν ιδιαίτερο γέλιο, καθώς και ένα περίεργο αίσθημα ικανοποίησης. 

Η διαδικτυακή εφημερίδα Huffington Post, παρουσίασε 11 ξεκαρδιστικές φωτογραφίες με αμερικανούς αστυνομικούς στις πιο αστείες στιγμές τους, μαζί φυσικά με τον ανάλογο σχολιασμό.



Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να εκδικηθείς για το κρύο πρωινόΣτο κυνήγι του «Βαλέ»Όταν δεν μπορείς να προστατεύσεις ούτε τον εαυτό σουΤο «άγρυπνο μάτι» του νόμου
Η συνήθης πρακτική του να χαράζεις τα αρχικά σου στο υγρό τσιμέντοΑκόμα προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβηΑν δεν πετύχει ούτε αυτό, υπάρχει και η τελευταία λύση: ΣφαίρεςΟ νόμος της... βαρύτητας
Ύποπτη για εγκλήματα πολέμουΤο χειρότερο μπλόκο όλων των εποχώνΧωρίς σχόλιο...(Γνωστοί λάτρεις των ντόνατς οι αμερικανοί αστυνομικοί)

http://www.blogotsarka.gr/?p=76656
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου