'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Για φαντάσου: Οι 7 πιο συχνές γυναικείες φαντασιώσεις!!!!!

Σκηνοθετημένοι βιασμοί, παιχνίδι δάσκαλου-μαθήτριας, παιχνίδια κυριαρχίας. Αν νομίζεις ότι το γυναικείο μυαλό δεν κάνει βρώμικες σκέψεις ήρθε η ώρα ν’ αλλάξεις γνώμη. 

Το να φαντάζεσαι ή να φαντασιώνεσαι κάποιον σεξουαλικά είναι υγεία (το είπε και ο Ασκητής). Μην νομίζεις όμως ότι αυτό είναι προνόμιο μόνο δικό σου. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν φαντασιώσεις και δεν διστάζουν μάλιστα να τις αποκαλύψουν και να τις πραγματοποιήσουν. Αν λοιπόν σου ζητήσει κάτι από τα παρακάτω, μάθε τα σενάρια για να είσαι προετοιμασμένος.

Υπόθεση κυριαρχίας

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι ισχυροί άντρες που θα τις ρίξουν στο κρεβάτι και θα τους… αλλάξουν τα φώτα. Θα εκπλαγείς όμως αν σου πω μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις είναι να έχουν τον ίδιο ισχυρό άντρα να τις παρακαλάει για έλεος στην κρεβατοκάμαρα. Το σενάριο επίσης περιλαμβάνει εσένα να κάνεις ότι μπορείς κι εκείνη να στο παίζει δύσκολη και αδιάφορη. Έχει τον άντρα που ποθεί υπό έλεγχο και απολαμβάνει την απόλυτη αφοσίωσή του. Τι άλλο θα μπορούσε να ζητήσει;

Υπόθεση κυριαρχίας Νο 2

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που θέλει εσύ να είσαι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Οι διαθέσεις βλέπεις αλλάζουν. Θέλει να είσαι αυτός που θα την δέσει, θα την πιάσει απ’ τα μαλλιά, θα την δαγκώσει κτλ. Κι αυτό συμβαίνει γιατί νιώθει υπέροχα όταν ξέρεις ότι σου ανήκει. Μόνο μην μπερδευτείς γιατί εκείνη θα βγει από το ρόλο της αμέσως μόλις σηκωθεί από το κρεβάτι. Μην το συνεχίσεις. Μετά επιστρέφει η ισότητα και πάλι.

Ψάχνει τον δάσκαλό της

Η γνωστή ιστορία καθηγητή μαθήτριας, μ’ εσένα στο ρόλο του καθηγητή κι εκείνη στο ρόλο της μαθήτριας. Απολαμβάνει να φοράει την κοντή φουστίτσα με τις ψηλές λευκές της κάλτσες για να μπορείς να κρυφοκοιτάς εκεί που δεν πρέπει. Και οι περισσότερες γυναίκες το πάνε ένα βήμα παραπέρα. Θ’ αρχίσει να σε πειράζει και να σε προκαλεί μέχρι να φτάσεις στα όρια σου και να της δώσεις την… τιμωρία που της αξίζει.

Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;

Να και μια φαντασίωση που σπάνια πραγματοποιούν οι γυναίκες. Και δεν είναι άλλη από το να κάνουν σεξ μ’ έναν τελείως άγνωστο άνδρα. Μπορεί να σου φαίνεται απλό αλλά δεν είναι. Άκου το σενάριο: κάθετε και πίνει το ποτό σε μια σκοτεινή γωνιά ενός κακόφημου μπαρ. Ένας πολύ αρρενωπός άνδρας την πλησιάζει από πίσω και της ζητά χωρίς καν να πει τ’ όνομά του να τον ακολουθήσει στο δωμάτιό του. Εκείνη δέχεται και περνά μια νύχτα πάθους μ’ έναν άγνωστο. Πάντως και σκηνοθετημένο να το κάνετε, το ίδιο θα της αρέσει.

Κάνει κρύο, καιρός για τρίο

Ναι, ναι, καλά άκουσες. Τρίο! Όχι όμως με τους δικούς όρους. Συνήθως φαντάζεται να κάνετε τρίο με μία άλλη γυναίκα. Η φαντασίωσή της όμως δεν περιλαμβάνει το τρίτο άτομο για δική σου απόλαυση, αλλά για δική της. Θα σου έκοβε τα χέρια αν τολμούσες ν’ απλώσεις χέρι σ’ άλλη γυναίκα πέρα από εκείνη. Θέλει απλά ν’ απολαύσει δύο διαφορετικούς κόσμους ταυτόχρονα. Πολλά ζητάει;

Κάνει κρύο, καιρός για τρίο Νο 2

Να το και το άλλο τρίο. Δυστυχώς δεν περιλαμβάνει καθόλου εσένα αυτό το σενάριο. Το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές παραμένει σενάριο, μιας και οι περισσότερες γυναίκες διστάζουν να το κάνουν πραγματικότητα. Αυτό το τρίο λοιπόν περιλαμβάνει εκείνη και δύο άντρες. Μην φανταστείς όργια από τσόντες. Απλά την εξιτάρει η ιδέα να έχει όχι έναν, αλλά δύο άντρες ν’ ασχολούνται αποκλειστικά μ’ εκείνη.

Σενάρια βιασμού

Πρόκειται για σενάρια που κάθε γυναίκα κάνει στο μυαλό της. Άλλες φορές ο βιασμός είναι σκηνοθετημένος με βιαστή εσένα, άλλες πάλι όχι αλλά μην νομίζεις ότι ο βιαστής είναι κανένας άντρας που δεν βλέπεται. Αυτή τη γυναικεία φαντασίωση την έχουν εξηγήσει και οι ψυχολόγοι. Λένε ότι μ’ αυτό τον τρόπο οι γυναίκες μπορούν να γευτούν το «βρώμικο» και σκληρό σεξ που ονειρεύονται χωρίς να έχουν τύψεις. Το περίμενες;

 

http://www.men24.gr/html/ent/609/ent.107609.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου