'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τι ειναι αυτό ; Τσιμπάει ; Μπορεί να Πεθάνω ;

Τι θα μπορούσε

να ειναι αυτό που βλέπετε στην εικονα ; Θα μπορούσε αυτό να προκαλέσει τον θάνατο με φρικτό τρόπο ; Για να μάθετε δεν εχετε παρα να

Διαβάσετε
.... Αυτο που βλέπετε στην εικόνα ειναι μια κάμπια με το Ονομα 'Lonomia obliqua'.Οταν ενηλικιωθεί γινεται μια ομορφη πεταλούδα.Η Καμπια αυτή ζεί στα τροπικά δάση της Νοτίου Αμερικής και την συνανταμε στους φλοιούς των δεντρων.Διαφέρει απο τις αλλες καμπιες στο γεγονός πως ειναι εξαιρετικά επικύνδινη και μπορεί να προκαλέσει τον Θανατο.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΡΑΔΩΚΕΙ

Οταν καποιος Ανθρωπος πλησιάσει και αγγιξει την καμπια, αυτή απελευθερώνει ενα τοξικό δηλητήριο που οταν ερθει σε επαφή με το δερμα προκαλεί εσωτερική αιμοραγία νεφρική ανεπαρκεια και τον θάνατο.Λογο του οτι η καμπια αυτή ειναι πλήρως Εναρμονισμένη με το περιβάλλον της πολλοι ταξιδιώτες και φυσιολατρες πλησιαζουν τα δέντρα και μπορει να ακουμπήσουν σε σημεία οπου βρισκεται αυτή η καμπια.

Αν το δέρμα έρθει σε επαφή με την κάμπια, ο θάνατος είναι συχνά το αποτέλεσμα. Η θανατηφόρος δόση της τοξίνης που εκκρίνεται από αυτό το τρομερό πλάσμα είναι από τις χαμηλότερες όλων των γνωστών τοξινών.Φανταστειτε λοιπόν πόσο ισχυρό ειναι το δηλητήριο.

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ

Το θετικό αυτης της καταστασης ειναι πως το δηλητήριο αυτής της Καμπιας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη επικινδυνων θρόμβων του αίματος, αλλά η έρευνα εξακολουθεί ακομα να διεξάγεται με την ελπίδα ότι με κάποιον τρόπο θα παρασκευαστούν ορισμένα φαρμακα απο το δηλητηριό της.Μεχρι τότε μην ακουμπάτε τα δεντρα στην Νοτια Αμερική !



http://stakarfia.blogspot.com/2010/11/blog-post_3813.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου