'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Τραγωδία στην Ορμήδεια. Μητέρα πέθανε μόλις γέννησε το τρίτο της παιδί...

Οικογενειακή τραγωδία άνευ προηγουμένου βύθισε στο πένθος την κοινότητα της Ορμήδειας. 

29χρονη γυναίκα, μητέρα δυο κοριτσιών, 9 και 3 χρόνων άφησε την τελευταία της πνοή λίγο μετά την γέννηση του τρίτου της παιδιού.

Η άτυχη γυναίκα από την Ξυλοφάγου, η οποία διέμενε στην Ορμήδεια, έχασε σήμερα τη ζωή της από αιμορραγία λόγω επιπλοκών ύστερα από καισαρική τομή, κατά τη διάρκεια της οποίας έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νεαρή είχε εισαχθεί σε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι πριν από δύο μέρες αφού παρουσίασε πρόβλημα με την εγκυμοσύνη της. Κανονικά η γυναίκα θα γεννούσε το Δεκέμβριο, ωστόσο σήμερα γύρω στις έντεκα το πρωί εισήχθη στο χειρουργείο όπου με καισαρική τομή γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.


Ύστερα από επιπλοκές που προέκυψαν μετά την καισαρική τομή, συγκεκριμένα αιμορραγία, η κοπέλα υπέκυψε στο μοιραίο. Η είδηση του τόσο άδικου θανάτου της άτυχης γυναίκας έχει συγκλονίσει ολόκληρη της κοινότητα απ’ όπου κατάγεται. Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα γνωστοποιηθούν αύριο ύστερα από τη νενομισμένη νεκροψία που θα γίνει επί της σορού της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.


http://filoksenos.blogspot.com/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/11/blog-post_1074.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου