'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στα ίχνη του αποστολέα των απειλητικών επιστολών βρίσκεται η Αστυνομία!!!

Στα ίχνη του αποστολέα των απειλητικών επιστολών, που στρέφονται εναντίον πολιτικών προσώπων, φαίνεται να βρίσκεται η Αστυνομία, που διερευνά την υπόθεση από τις αρχές Οκτωβρίου.
 
Σύμφωνα με το Σίγμα, που αποκάλυψε το θέμα, αποδέκτες απειλητικών επιστολών που συνοδεύονταν από μαχαίρια ήταν ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Βουλής, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Υπουργός Παιδείας.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Καρογιάν, είναι ο παραλήπτης δύο διαφορετικών απειλητικών επιστολών. 

Στον κατάλογο των απειλουμένων προστέθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Χρήστος Πουργουρίδης. Άγνωστος ή άγνωστοι τον προειδοποιούν ότι του έμεινε πολύ λίγος καιρός για να ζήσει. 

Άλλη επιστολή, που φαίνεται να προέρχεται από την ίδια πηγή, απευθύνεται στον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, ο οποίος καλείται να κατέλθει στις επόμενες προεδρικές εκλογές ως υποψήφιος, για να γλυτώσουμε όπως αναφέρει απο το Χριστόφια τον Αναστασιάδη και τους όμοιούς του που θέλουν να μας παραδώσουν στους Τούρκους. 

Η Αστυνομία θεωρεί τις απειλές χαμηλού κινδύνου και σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, Μιχάλη Κατσουνωτό, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα υλοποίησης τους. 

Τα κόμματα ζητούν από την Αστυνομία να διαλευκάνει πλήρως την  υπόθεση.  

Στο μεταξύ αναφερόμενος στο θέμα, ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, σημείωσε ότι οση περισσότερη δημόσια συζήτηση γίνεται για το θέμα  τόση περισσότερη ζημιά γίνεται. "Για αυτό", πρόσθεσε  "θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε την Αστυνομία να ολοκληρώσει το έργο της με την ελπίδα ότι θα εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιστολές".

Ερωτηθείς αν είναι ικανοποιημένος από την αντιμετώπιση της Αστυνομίας, ο κ. Κυπριανού είπε πως δεν μπορεί να γνωρίζει επακριβώς πώς το έχει αντιμετωπίσει η Αστυνομία. Σε παρατήρηση πως η Αστυνομία λέει πως φαίνεται ότι αυτές οι απειλές είναι ακίνδυνες, ο κ. Κυπριανού ανέφερε: «κάτι πρέπει να γνωρίζει για να το λέει ο κ. Κατσουνωτός. 

Πρέπει να ξέρω τι ξέρει η Αστυνομία για να μπορώ να εκφράσω άποψη».“Οση περισσότερη δημόσια συζήτηση γίνεται για αυτό το θέμα τόση περισσότερη ζημιά κατά την άποψή μου γίνεται. Για αυτό θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε την Αστυνομία να ολοκληρώσει το έργο της με την ελπίδα ότι θα εξακριβωθεί ποιοι κρύβονται πίσω από αυτές τις επιστολές”, ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.  

http://www.sigmalive.com/news/local/324403

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου