'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ GOAL / NO GOAL KAI ΣΤΟΝ ΟΠΑΠ!!!

Από την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα έχουν την ευκαιρία για έναν νέο δημοφιλή στοιχηματισμό: το Goal ή No Goal. 
 
Με την επιλογή Goal ο παίκτης δηλώνει ότι θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες, ενώ με την επιλογή No Goal ότι θα σκοράρει η μια ή καμιά από τις ομάδες.

Πρόκειται για έναν στοιχηματισμό ο οποίος έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παικτών διεθνώς και τον οποίο εισάγει στη χώρα μας το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, στο πλαίσιο της διαρκούς αναμόρφωσης των παιχνιδιών που έχει θέσει ως στόχο η διοίκηση της ΟΠΑΠ Α.Ε.


Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΑΠ στο εξής καταργούνται οι υπάρχοντες πίνακες στο κουπόνι Α & Β για το ακριβές σκορ, διατηρούνται εκείνοι οι οποίοι αναφέρονται στο ημιχρόνο-τελικό σκορ του αγώνα, ενώ προστίθενται 6 νέοι πίνακες για το ακριβές σκορ και σε ένα επιπλέον κουπόνι θα εκτυπώνονται οι αποδόσεις ξεχωριστά για κάθε αγώνα.


Παράλληλα η διοίκηση της εταιρείας αποφάσισε να πριμοδοτήσει τα κέρδη των δυο κουπονιών από 9 έως 15 Νοεμβρίου, δίνοντας bonus έως και 30%. Ειδικότερα, ανά μήκος στήλης, κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, στα κέρδη θα προστίθεται:

• 5% στις τριάδες
• 15% στις τετράδες
• 20% στις πεντάδες και
• 30% από εξάδες και άνω.

Με αυτό τον τρόπο – και επί της ουσίας – οι αποδόσεις του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στις συγκεκριμένες περιπτώσεις αυξάνονται εντυπωσιακά, καθιστώντας το κουπόνι της ΟΠΑΠ Α.Ε. εξαιρετικά ελκυστικό για τους παίκτες.


Ταυτόχρονα, η ΟΠΑΠ Α.Ε. επιστρέφει στους παίκτες μέρος από τα αδιάθετα κέρδη που παραμένουν στα ταμεία της, καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που χάνουν ή ξεχνούν να εξαργυρώσουν κερδισμένα κουπόνια των παιχνιδιών της.


http://www.stoiximatizoume.com/
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Your own rеρort hаs νerifiеd
    useful to me. It’s quite educational and you arе
    cегtainlу really well-іnformed in this
    regiоn. You have popрed my face to be able to variоus opinіon of this pаrticular matteг along with
    intгiquing, nоtable and solid written content.


    Αlso visit my blog ... soma Online

    ΑπάντησηΔιαγραφή