'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Στοιβαγμένοι σε ψυγείο!!!!

Στοιβαγμένοι σε ένα φορτηγό ψυγείο, 143 άνθρωποι προσπάθησαν να περάσουν παράνομα στη χώρα, αλλά εντοπίστηκαν στο Σχιστό, καθώς η νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες είχε επισημανθεί από τις αρχές και είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Μέσα σε φορτηγό ψυγείο εντόπισαν στοιβαγμένους  143 αλλοδαπούς λαθρομετανάστες  οι άνδρες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.
Το οργανωμένο κύκλωμα δουλεμπόρων μετέφερε παράνομους μετανάστες από την Αθήνα στην Πάτρα και από εκεί με πλοίο στην γειτονική Ιταλία.

Μετά από συντονισμένη επιχείρηση των αρχών  εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε τελικά το φορτηγό ψυγείο με τους λαθρομετανάστες εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν  Αφγανοί.

Μέλη του κυκλώματος φέρονται 6 άτομα, ένας Ελληνας και 5 Σύριοι. Ο Έλληνας ήταν οδηγός της νταλίκας και από την έως τώρα έρευνα προκύπτει ότι έχει συστήσει μεταφορική εταιρεία στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας.

Εγκέφαλοι του κυκλώματος ωστόσο φέρονται οι Σύριοι εκ των οποίων ο ένας έχει Ελληνική ταυτότητα καθώς φέρεται να έχει Ελληνίδα σύζυγο, οι οποίοι επέβαιναν σε όχημα προπομπό, ενώ αναζητείται ένα ακόμα αυτοκίνητο που συνόδευε την νταλίκα με τους λαθρομετανάστες.

Οι διωκτικές αρχές παρακολουθούσαν τις τελευταίες δύο ημέρες τις κινήσεις των μελών του κυκλώματος, ενώ υπό παρακολούθηση βρισκόταν και η νταλίκα η οποία έφερε Βουλγάρικες πινακίδες που μετακινούνταν από τον Ασπρόπυργο στο Σχιστό και αντίστροφα προκειμένου προφανώς να μην κινήσει τις υποψίες.

Οι λαθρομετανάστες συγκεντρώθηκαν σε καταυλισμό στο Σχιστό απ' όπου και επιβιβάστηκαν τελικά στην νταλίκα. Οι περισσότεροι είχαν μπει παράνομα στη χώρα από την Ορεστιάδα, τη Λέσβο ή και τη Σάμο και είχαν πληρώσει 3.000 προκειμένου να καταλήξουν στην Ιταλία.

http://news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου