'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Η κρουαζιέρα του τρόμου...!!!!

Στην αρχή έπιασε φωτιά το δωμάτιο μηχανής. Εξαιτίας της, ολόκληρο κρουαζιερόπλοιο έμεινε χωρίς ρεύμα. 

 Τη νύχτα κυκλοφορούσαν στα τυφλά, έτρωγαν μόνο κρύα σάντουιτς, αφού χωρίς ρεύμα η κουζίνα δεν λειτουργεί, και έκαναν μπάνιο με παγωμένο νερό! Μια μοναδική κρουαζιέρα με την Carnival Cruise Lines! 

Πριν από τρεις ημέρες, 3.300 τουρίστες πολλών εθνικοτήτων, επιβιβάστηκαν στο κρουαζιερόπλοιο Carnival Splendor από το Long Beach της Καλιφόρνια, για να περάσουν “αξέχαστες” εφταήμερες διακοπές κατά μήκος του ακτής του Μεξικό.

Και όντως, αυτές οι διακοπές θα τους μείνουν αξέχαστες.

Και αυτό γιατί λίγες ώρες μετά την έναρξη του ταξιδιού και ενώ το κρουαζιερόπλοιο είχε φτάσει στα ανοιχτά, ξέσπασε φωτιά, για άγνωστους ακόμα λόγους  στο δωμάτιο των μηχανικών γύρω στις 6 το πρωί.

Η φωτιά σβήστηκε σχεδόν αμέσως, αλλά η ζημιά είχε γίνει.

Οι τεχνικοί του πλοίου δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν το ρεύμα, αφού είχαν χαλάσει όλες οι γεννήτριες κι έτσι οι επιβάτες ένιωσαν στο πετσί τους τι σημαίνει να ζεις χωρίς ηλεκτρισμό.

Εδώ και δύο νύχτες, κυκλοφορούν στα τυφλά, εκτός κι αν έχουν προμηθευτεί ήδη με φακό, ενώ αν αποφασίσουν να κάνουν κανένα μπάνιο, το δέρμα τους θα γίνει τόσο τσίτα που δεν θα χρειαστούν καμία αισθητική επέμβαση για χρόνια.

Τα δύο χειρότερα όμως που βιώνουν είναι πρώτον: ότι όπως είναι αναμενόμενο τα κλιματιστικά δεν λειτουργούν, με αποτέλεσμα η ζέστη να είναι αφόρητη εντός του πλοίου και δεύτερον ότι δεν έχουν να φάνε ένα κανονικό πιάτο φαϊ.

Τουλάχιστον η αμερικανική πολεμική αεροπορία τους έχει προμηθεύσει με σάντουιτς για να ξεγελούν την πείνα τους.

Τα τηλέφωνα επίσης είναι νεκρά και τα κινητά δεν έχουν σήμα. Ό,τι νέα μαθαίνουν οι συγγενείς των δύσμοιρων επιβατών τα μαθαίνουν από τις αμερικανικές αρχές που επικοινωνούν με τον καπετάνιο.

Αυτή τη στιγμή, το κρουαζιερόπλοιο βρίσκεται στο Σαν Ντιέγκο, και υπολογίζεται ότι ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα.

“Είναι θέμα λίγων ωρών να δέσει το πλοίο”, λέει η Ρέιτσελ Πόλις της αμερικανικής ακτοφυλακής.

Η Carnival Cruise Lines, που έχει υποστεί τεράστια διαφημιστική ήττα, διαβεβαιώνει πως θα επιστρέψει όλο το ποσό που έχει πληρώσει ο καθένας επιβάτης ξεχωριστά, ενώ θα τους κάνει δώρο άλλη μια κρουαζιέρα.

Αν και δε νομίζουμε ότι θα το δεχτεί κανένας από τους επιβάτες...  


cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου