'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Ο Μπουτάρης διαφημίζεται από τα Σκόπια!!!

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης διαφημίζεται τις τελευταίες ημέρες επισήμως από

 
το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων ΜΙΝΑ και αυτό που βλέπετε είναι η διαφήμιση του με το σύνθημα «ώρα για αλλαγή , για ανάσα ζωής»!
Τη διαφήμιση του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Free Day της Θεσσαλονίκης.

Ίσως να...

μην είναι καθόλου τυχαία η προχθεσινή αναφορά στο πρόσωπό του ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να ψηφίσει έναν άνθρωπο που θέλει να μετονομάσει κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης σε Κεμάλ Ατατούρκ.

Οι μάσκες πλέον έχουν πέσει
, μετά και από αυτού του είδους την προβολή Μπουτάρη από το κρατικό ενημερωτικό δίκτυο των Σκοπίων που αν μη τι άλλο δείχνει πως θα αντιμετωπίσει το μείζον εθνικό ζήτημα σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ίσως να μην είναι τυχαίο (σ.σ. ο
Καρατζαφέρης ποτέ δεν μιλά στην τύχη) που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας και τον Μπουτάρη θα επιχειρήσει αμέσως μετά τις εκλογές να περάσει το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" για τα Σκόπια.

parapolitika
http://fonaklas.blogspot.com/2010/11/blog-post_8426.html

4 σχόλια:

  1. Όταν κάνεις διαφήμιση στη Google (adwords) μπορείς να επιλέξεις τη χώρα των επισκεπτών που θα βλέπουν μια διαφήμιση.

    Π.χ. αν μπεις από Ελλάδα στο CNN υπάρχει περίπτωση να δεις διαφήμιση του Γιάννη Μπουτάρη. Αν κάνεις refresh μπορεί να δεις μια άλλη διαφήμιση. Αυτές οι διαφημίσεις δεν είναι στατικές αλλά δυναμικές δηλαδή δεν διαφημίζεσαι στο CNN αλλά στη Google. H Google στη συνέχεια παρουσιάζει τις διαφημίσεις στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.

    Μπορείς να επιλέξεις ποιανής χώρας οι κάτοικοι θα βλέπουν τις διαφημίσεις (στην περίπτωση μας η Ελλάδα). Δεν μπορείς όμως να επιλέξεις τη χώρα της συνεργαζόμενης ιστοσελίδας που θα εμφανίζει τις διαφημίσεις. π.χ. στην περίπτωση μας το συγκεκριμένο πρακτορείο ειδήσεων βρίσκεται στο Houston στην Αμερική.

    Αυτό που θα μπορούσε να γίνει είναι να εξαιρεθούν κάποιες συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Θα ήταν όμως αδύνατον να βρεθούν όλες οι ιστοσελίδες των Σκοπίων ονομαστικά καθώς και όλες οι ιστοσελίδες που αφορούν τα Σκόπια και βρίσκονται στην Αμερική , στην Αυστραλία, στην Αφρική κλπ.

    Άλλο ένα παράδειγμα. Αν μπει τώρα κάποιος στο http://macedoniaonline.eu θα δει διαφήμιση του Groupon, μετά από 1 λεπτό θα δει μια άλλη διαφήμιση. Αν τώρα μπει κάποιος από τα Σκόπια ή την Αμερική στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν πρόκειται να δει καμία Ελληνική διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πως αναδημοσιεύται αυτή η είδηση από ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Internet και θα έπρεπε να γνωρίζουν τη λειτυργία του. Οι διαφημίσεις προβάλλονται ανάλογα με το από που μπαίνει ο χρήστης όχι ανάλογα με το site.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστός! Καλό θα είναι πάντως να μην αποκλείουμε τίποτα. Είναι σίγουρα από τις διαφημήσεις της google ή όχι? Και αυτό να είναι μπορούσε να αποκλείσει τα Σκόπια από την διαφήμισή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα η διάφήμιση δεν εμφανίστηκε στα σκόπια, στην Ελλάδα εμφανίστηκε...δεν ξέρω αν υπάρχει δυνατότητα να κάνεις τόσο συγκεκριμένο filtering...

    ΑπάντησηΔιαγραφή