'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πώς να ξεκουμπώσεις το σουτιέν της!!!

Πρακτικές συμβουλές για να ξεπεράσεις το πιο δύσκολο κομμάτι των προκαταρκτικών και να… πάρεις το κάστρο.

Όσο και αν θες να πας κατευθείαν στο ψητό, πρέπει να περιμένεις λίγο και να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να το απολαύσεις, ή μάλλον καλύτερα να το απολαύσετε.
Στο παιχνίδι αυτό δεν είσαι μόνος σου. Όσο πιο καλά περάσει η παρέα σου, τόσο πιο πολλούς πόντους θα πάρεις και εσύ. Ένα από τα βασικά όμως αξεσουάρ – εμπόδια είναι και το σουτιέν, δεν νομίζεις;
Μην μου πεις ότι δεν έχεις βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να δυσκολεύεσαι, να το παλεύεις, τελικά να μην μπορείς να το ξεκουμπώσεις και να ξενερώνεις; Να θυμάσαι ότι η άνεση με την οποία θα το καταφέρεις υποδηλώνει εμπειρία και αυτοπεποίθηση και αυτό είναι κάτι που αρέσει πολύ στις γυναίκες…
Βασική αρχή στην περίπτωση του σουτιέν είναι η άνεση. Φρόντισε, λοιπόν, να της δείξεις ότι το έχεις, ότι ξέρεις εύκολα να το απομακρύνεις από πάνω της. Να θυμάσαι ότι η μαγκιά είναι να το ξεκουμπώσεις χωρίς να το βλέπεις και με το ένα χέρι. 

Αν δεν το καταφέρνεις κάντο δια της παραδοσιακής οδού, δηλαδή γύρισέ τη απαλά από την άλλη, χρησιμοποίησε και τα δύο χέρια σου και κουνώντας τα το ένα προς το άλλο, όχι αντίθετα κρίμα είναι, θα την πονέσεις, προσπάθησε να το νιώσεις να λύνεται από πάνω της.

Ο μάγκικος τρόπος όμως είναι εκείνος που ότι κάνεις, το κάνεις δια της αφής. Χωρίς να χάνεις καθόλου επαφή από το αντικείμενο του πόθου σου, δηλαδή εκείνη, περνάς το ένα χέρι σου πίσω της.

Πηγαίνεις στο σημείο που πιάνει το σουτιέν και με δύο ή τρία δάχτυλα, πιέζεις προς τα έξω. Αν το κάνεις σωστά, να είσαι σίγουρος ότι θα ακούσεις ένα επιφώνημα θαυμασμού και έκπληξης, που θα μοιάζει με το «Αλήτη, τι πας να κάνεις». Τότε, απλώς έχεις πετύχει την πρώτη μεγάλη νίκη. Τα υπόλοιπα τα αφήνουμε σε σένα. Θα τα καταφέρεις, είναι βέβαιο.

Πηγή: Menslounge
http://www.dailyfucks.gr/?p=2844

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου