'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Χωρίζω γιατί απλά ερωτεύτηκα… άλλον!!!!»

Mα τι έχουν πάθει όλες τους; Οι σταρ της σοουμπιζ ερωτεύονται, χωρίζουν και ξανα-ερωτεύονται με ταχύτητα φωτός! Τι είν’τούτες βρε παιδί μου…
 Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον επί πολλά χρόνια σύντροφό της σκηνοθέτη Darren Aronofsky, νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την πανέμορφη ηθοποιό Rachel Weisz. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάσημη ηθοποιός είναι ερωτευμένη με τον Τζέιμς Μποντ και συγκεκριμένα με τον Daniel Craig.

Ο έρωτας τη «χτύπησε» στα γυρίσματα της τελευταίας της ταινίας, του θρίλερ «Dream House», στο οποίο υποδύεται τη σύζυγο του Craig. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι δυο τους είχαν φοβερή «χημεία» και η Rachel φαίνεται να έχει «μαγευτεί» από τον εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά και την γοητεία του συμπρωταγωνιστή της. Οπως όλα δείχνουν, μάλιστα, ήταν ερωτευμένη εδώ και καιρό με τον Graig και κανείς δεν αποκλείει να ήταν αυτός ο λόγος που χώρισε τον σκηνοθέτη.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει ανακοίνωση από την πλευρά του Daniel Craig, ο οποίος παραμένει αρραβωνιασμένος με την παραγωγό Satsuki Mitchell.

Αυτό τώρα τί είναι δηλαδή; Εκείνη να χωρίζει για τα μάτια ενός άλλου και ο άλλος να κάνει τον Κινέζο... Τί να σα πω κι εγώ...Με μέτρο παιδιά, με μέτρο, γιατί δεν σας προλαβαίνουμε πια!!

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου