'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

«Παραμύθι» το θρίλερ με τον ομαδικό βιασμό!!!

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε το θρίλερ με τις καταγγελίες της 27χρονης Νορβηγίδας που κατήγγειλε στα Χανιά ότι την απήγαγαν ένας 35χρονος και μία 40χρονη Ρουμάνα οι οποίοι την οδήγησαν σε ένα σπίτι στην περιοχή του Κουρνά όπου τη βίαζαν ακόμα και ομαδικά μαζί με έξη ακόμη άτομα… Η νεαρή αλλοδαπή αποδείχθηκε ψυχασθενής και το κατηγορητήριο κατέρρευσε!

Η 27χρονη νοσηλεύεται ήδη στην Ψυχιατρική κλινική του Βενιζέλειου νοσοκομείου, αφού ανέφερε στην κατάθεση της ότι είναι σχιζοφρενής πράγμα που επιβεβαιώθηκε και από τους γιατρούς! Η ιατροδικαστική έκθεση διέψευσε τους ισχυρισμούς της περί βιασμού, καθώς δεν βρέθηκαν στοιχεία που να δείχνουν κακοποίηση, ενώ τα σημάδια που βρέθηκαν στο σώμα της φανερώνουν αυτοτραυματισμό!


Αλλά και όλα όσα είχε ισχυριστεί αποδείχθηκε ότι είχαν βγει από το ταραγμένο μυαλό της… Το διαβατήριό της, που είχε πει ότι παρακρατούσαν οι απαγωγείς της, το είχε ξεχάσει πριν από ένα μήνα σε ένα περίπτερο στον Πύργο όπου πήγε να αγοράσει μία τηλεκάρτα! Το κινητό της που υποτίθεται ότι της το είχαν κλέψει, αποδείχθηκε ότι το είχε ξεχάσει στο Τζερμιάδο, στο σπίτι μιας οικογένειας της οποίας φρόντιζε τα δύο παιδιά! Όσο για τα χρυσαφικά της τα οποία δήθεν πούλησαν οι δράστες, αποκαλύφθηκε ότι τα είχε πουλήσει η ίδια σε κατάστημα των Χανίων και μάλιστα στην απόδειξη πληρωμής βρίσκεται η υπογραφή της!


Μετά την εξέλιξη αυτή, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 40χρονη Ρουμάνα η οποία είχε συλληφθεί μετά την καταγγελία της Νορβηγίδας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 35χρονος που, σύμφωνα με τη Νορβηγίδα, φέρεται ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Ως βασικό υπερασπιστικό του επιχείρημα, θα προβάλλει τις μαρτυρίες 50 διαφορετικών ατόμων που θα βεβαιώσουν ότι η νεαρή αλλοδαπή κυκλοφορούσε ελεύθερη σε χωριά της επαρχίας Αποκορώνου και στο λιμάνι των Χανίων κατά το διάστημα που ισχυρίζεται ότι είχε απαχθεί!


http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=90121

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου