'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Πως κρατάνε ζωντανό το πάθος David και Victoria Beckham;

Ο David και η Victoria Beckham είναι ένα ζευγάρι που μετράει έντεκα χρόνια γάμου και έχουν μαζί τρεις υπέροχους γιους.  

Κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορες φήμες, με πιο πρόσφατες την απιστία του David με το call girl, Irma Inci. Παρόλα αυτά οι ίδιοι επιμένουν ότι ο γάμος τους καλά κρατεί. Ποιο είναι το μυστικό τους για έναν ευτυχισμένο γάμο;
Το ζευγάρι μίλησε από κοινού στο περιοδικό Hello! για το πως καταφέρνουν να διατηρούν αναμμένη τη φλόγα στο γάμο τους. To πρώην Spice Girl, παραδέχεται ότι... μπορεί έπειτα από 11 χρόνια γάμου να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, όμως καταφέρνουν και τα ξεπερνάνε με τον David.
Με ποιο τρόπο; Κάθε Τετάρτη οι δυο τους οργανώνουν καυτά ραντεβουδάκια, τα οποία δυναμώνουν τη σχέση τους και επαναφέρουν το ρομαντισμό στο γάμο τους! Η Victoria απαντά και στις φήμες που θέλουν τον Άγγλο ποδοσφαιριστή να την απατά, λέγοντας πως οι δυο τους είναι 'αδελφές - ψυχές' και δύσκολα θα τους χωρίσει κάποιος. "Μπορεί να μας πετάνε λάσπη, αλλά εμείς το ξεπερνάμε", δηλώνει χαρακτηριστικά.


Στο ίδιο μήκος κύματος και ο 35χρονος David, ο οποίος όχι μόνο αρνείται ότι απάτησε τη γυναίκα του, αλλά μήνυσε το αμερικανικό περιοδικό InTouch Weekly, για το αναληθές όπως ισχυρίζεται δημοσίευμα.


Πηγή:nooz.gr
http://alepounews.blogspot.com/2010/11/david-victoria-beckham.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου