'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Αντιδράσεις για βιντεοπαιχνίδι με δολοφονία του Φιντέλ Κάστρο!!!!!

Ένα αμερικάνικο βντεοπαιχνίδι με στόχο τη δολοφονία του ηγέτη της Κούβας Φιντέλ Κάστρο έχει προκαλέσει αντιδράσεις, λίγες μόνο ώρες μετά την κυκλοφορία του.  

Πρόκειται για τη συνέχεια της δημοφιλούς σειράς «Call of Duty: Black Ops», στην οποία ο παίκτης χειρίζεται στρατιώτες που θα εφορμούν στην Αβάνα, σκοτώνοντας Κουβανούς και κυνηγώντας τον Φιντέλ Κάστρο!

«Ότι δεν κατάφεραν να κάνουν οι ΗΠΑ τα τελευταία 50 χρόνια, θα το πετύχουν τώρα εικονικά», σχολιάζει μια διαδικτυακή εφημερίδα της Κούβας, ενώ επισημαίνεται ότι τέτοιου είδους παιχνίδια διεγείρουν τις κοινωνικά παθογενείς συμπεριφορές μεταξύ των νέων Αμερικανών. Σύμφωνα με αξιωματούχους της χώρας πάντως, το παιχνίδι αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, μιας και από το 1959, οπότε ο Φιντέλ Κάστρο ανέλαβε την εξουσία, έγιναν περισσότερες από 600 απόπειρες δολοφονίας του από τις ΗΠΑ!


Η ιστορία του παιχνιδιού εκτυλίσσεται την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου και ο παίκτης εκτός από την Κούβα, καλείται να «πολεμήσει» επίσης στη Ρωσία και στο Βιετνάμ.  Όπως και οι προηγούμενοι τίτλοι της σειράς, αναμένεται να «σαρώσει» σε πωλήσεις.


http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=201197&cid=5 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου