'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 33ΧΡΟΝΗΣ: Νέα τροπή στην υπόθεση...

Σ
το μικροσκόπιο της αστυνομίας η εταιρεία που εργαζόταν το θύμα, το κινητό της καθώς και ο ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρέθηκε στο σπίτι της.


Σύμφωνα με το Βήμα στην εισπρακτική εταιρεία στην Καλλιθέα όπου εργαζόταν η 33χρονη αναζητούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. πληροφορίες για να διαλευκάνουν την εκτέλεση της, μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης της.

Για αυτό το λόγο ζητήθηκαν καταθέσεις από συναδέλφους της, οι οποίοι είπαν πως το κύριο καθήκον της ήταν να επικοινωνεί με άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες.Οι αστυνομικοί εξετάζουν επίσης ποιός μπορεί να γνώριζε πως εκείνη την ημέρα η άτυχη υπάλληλος είχε λάβει άδεια και βρισκόταν στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί ποντάρουν επίσης πολύ στα στοιχεία που θα προκύψουν από την άρση του απορρήτου του κινητού της, αλλά και από την εξέταση του υπολογιστή της, εαν μάλιστα το θύμα ''έμπαινε'' και σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το facebook.

Στην προσπάθεια της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου ίσως να βοηθήσει και το υλικό από τις κάμερες που υπήρχαν σε καταστήματα και τράπεζες κοντά στο σημείο της εκτέλεσης.

Συγκλονιστικές είναι όμως οι πληροφορίες σχετικά με το 4χρονο κοριτσάκι που ήταν μπροστά στη δολοφονία της μητέρας του.Σύμφωνα με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ : ''στον τόπο του εγκλήματος επικράτησαν τραγικές στιγμές, με το τετράχρονο κοριτσάκι να στέκεται περίπου 20 λεπτά δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του''. 



http://dete.gr/news.php?article_id=19303

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου