'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Sex trends 2011: 'Ο,τι πιο καινούργιο κυκλοφορεί για το σεξ!!!!

Το 2011 πλησιάζει και η αγαπημένη σας Θεία Λόλα είναι πάλι εδώ για να σας ενημερώσει για όλες τις τάσεις της μόδας για το... νέο έτος. 

Μην μπερδεύεσαι. Δεν έγινα στυλίστρια. Μιλάω για τη μόδα στο σεξ. Ας δούμε λοιπόν τι είναι φέτος must στον έρωτα..!!!Date sites
Ολοένα και περισσότερα άτομα στρέφονται στο διαδίκτυο για να βρουν την ιδανική γυναίκα. Γιατί όχι κι εσύ; Θα μου πεις κουτσός ή στραβός είμαι για να μην ρίξω μια γκόμενα με τον παραδοσιακό τρόπο; Τίποτα από τα δύο δεν είσαι. Αν σου έλεγα όμως ότι τα περισσότερα μέλη είναι γυναίκες, σίγουρα θα το ξανασκεφτόσουν. Μάλιστα θα βρεις site για όλα τα γούστα. Ελεύθερες, χωρισμένες, παντρεμένες. Δεν σου κοστίζει τίποτα να γραφτείς σε κάποιο από αυτά και φυσικά δεν έχεις και τίποτα να χάσεις. Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να βρίσκεται αυτό που ψάχνεις.

Πάει η 69, έρχεται η 77
Δεν ξέρω γιατί ρε παιδιά αλλά την χρονιά που πέρασε έγινε ο κακός χαμός με την 69. Ήθελα να ξέρα, τώρα το ανακαλύψατε το στοματικό; Πάει όμως η μπογιά της πέρασε και από trendy κατατάσσεται πλέον στις old time classic στάσεις. Τη θέση της παίρνει η 77. Δεν περιέχει στοματικό, υπόσχεται όμως τρελούς οργασμούς για τις κυρίες σας. Είναι το γνωστό κουτάλι, η γνωστή αγκαλίτσα στο πλάι με θέα την πλατούλα της. Όλο και περισσότερες γυναίκες την ζητάνε μιας και έτσι έχεις απευθείας πρόσβαση στο σημείο G. Άσε που είναι και ιδανική για σεξ κατά τη διάρκεια της νύχτας στο μισοκοιμισμένο ή ακόμα και το πρωί που θα ξυπνήσετε αγκαλιά.

 

Eco-sex
Το βουκολικό επανέρχεται στη μόδα. Όχι, δεν χρειάζεται να ντυθείς τσοπάνης και να πάρεις τα βουνά. Η μόδα ξεκίνησε μιας και οι περισσότεροι νέοι σήμερα ενδιαφέρονται για το περιβάλλον και γράφονται σε ανάλογες οργανώσεις-ομάδες. Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσεις την δενδροφύτευση με σεξ; Πάρε λοιπόν την καλή σου φέτος και… ξέρεις τι λέει ο σοφός λαός μας. Εμείς οι βλάχοι, όπου λάχει. Ακόμα όμως και η βιομηχανία των sex-toys γίνετε eco-friendly. Παιχνίδια και αξεσουάρ κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον εμφανίζονται στα ράφια των sex-shop. Μην διστάσεις να τ’ αγοράσεις, δεν θα σ’ απογοητεύσουν.

Sexting

Η τεχνολογία μπαίνει και στην σεξουαλική σου ζωή. Το sexting είναι η νέα μόδα σεξ στα ζευγάρια και όχι μόνο. Το καλό είναι ότι δεν χρειάζεσαι τίποτα περισσότερο από το κινητό σου τηλέφωνό. Ερωτικά μηνύματα κατά την διάρκεια της ημέρας με σύντροφό σου είναι ότι πρέπει για να προετοιμαστείτε για το βράδυ. 


Πες της τι θες να σου κάνει ή τι θα της έκανες εσύ αν την είχες μπροστά σου εκείνη τη στιγμή. Συνήθως τα μηνύματα είναι σύντομα και περιεκτικά. Άσε που επειδή δεν υπάρχει οπτική επαφή, οι ντροπές χάνονται και έτσι νιώθετε και οι δύο απελευθερωμένοι από ταμπού. Ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν ν’ ανανεώσουν τη σχέση τους.

Sex-athlon
Ο πλέον γνωστός μαραθώνιος του σεξ-συνήθως διεξάγεται Κυριακές. Οι γρήγοροι ρυθμοί στην καθημερινότητα, το άγχος και το στρες είναι οι λόγοι που το sex-athlon έγινε της μόδας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να περάσεις την Κυριακή με την κοπέλα σου και μαζί να χαλαρώσεις. Έχε στο μυαλό σου ότι η διάρκεια κάτω των τεσσάρων ωρών είναι φάουλ. Από τέσσερις ώρες και πάνω, τουλάχιστον πέντε διαφορετικές στάσεις και σε τέσσερα διαφορετικά σημεία του σπιτιού. Αυτός είναι ο επίσημος ορισμός του sex-athlon για να μην μπερδεύεσαι.
Interactive porn
Είναι η νέα μόδα στο πορνό. Γιατί να κάθεσαι να βλέπεις την τσοντούλα σου αμέτοχος; Με τα διαδραστικά παιχνίδια πορνό μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στην ιστορία. Ήδη από τον Γενάρη που μας πέρασε η Nintendo wii κυκλοφόρησε τέτοιου είδους παιχνίδια. Με το ειδικό τηλεχειριστήριο Wiibrator μπορείς να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι δημιουργώντας την δική σου ιστορία και χαρίζοντας στην «παρτενέρ» σου την απόλαυση που ψάχνει.

Sex toys
Πέρα από τα eco-friendly που αναφέραμε προηγουμένως, έρχονται και τα μοδάτα. Βλέπεις έρευνες έδειξες ότι οι περισσότεροι που αγοράζουν σεξουαλικά βοηθήματα, είναι οι γυναίκες. Άρα και η βιομηχανία του σεξ στρέφεται στην μόδα. Περίεργα χρώματα, σχήματα, στρας κτλ. Όποτε αν σου έρθει η καλή σου με έναν δονητή για να παίξετε, μην τρομάξεις. Και προς θεού μην το δεις σαν απειλή. 


Δεν το έφερε για να σ’ αντικαταστήσει, απλά για να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Άλλο ένα που συνήθως αγοράζουν οι γυναίκες είναι τα λάδια-λιπαντικά. Ιδανικά για μασάζ σε όλες τις περιοχές. Αγγιχτείτε ελεύθερα λοιπόν φέτος. 


stakarfia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου