'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

'Ηθελαν να εντυπωσιάσουν με την ισχυρή έκρηξη στο Πρωτοδικείο - Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα!!!

- Ο μηχανισμός ήταν σε μηχανάκι που είχε κλαπεί από το Γαλάτσι
- Σε άνφο παραπέμπουν τα εκρηκτικά - Μεγάλες υλικές ζημιές σε κτίρια και σε 4 ΙΧ
- Βλέπουν Πυρήνες της Φωτιάς - Εικόνες καταστροφής σε μεγάλη απόσταση

 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Η ισχυρή έκρηξη έγινε στις 08:22 περίπου στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών στην οδό Λουίζης Ριανκούρ στην περιοχή Πανόρμου. Η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα, ενώ σχεδόν όλα τα τζάμια του κτιρίου αλλά και γειτονικών καταστημάτων και σπιτιών έχουν γίνει θρύψαλα. Είναι εμφανές οτι οι τρομοκράτες ήθελαν θύματα αφού η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που έσπασαν τζάμια και σε πολυκατοικίες στην Κηφισίας!








Το Διοικητικό 
Πρωτοδικείο ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το Διοικητικό Πρωτοδικείο ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Το κατάστημα αυτό 
είναι στα 200μ. από το Πρωτοδικείο.
Το κατάστημα αυτό είναι στα 200μ. από το Πρωτοδικείο.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 07:38 σε τηλεοπτικό σταθμό με περιθώριο 40 λεπτών.

Ακολούθησε άλλο ένα τηλεφώνημα στην εφημερίδα "Ελευθεροτυπία"  όπου ο άγνωστος είπε ότι η βόμβα είναι σε μηχανάκι, στην μπαγκαζιέρα και ο αριθμός κυκλοφορίας είναι αυτός. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει συμβεί ξανά, δηλαδή ο άγνωστος να δώσει λεπτομέρειες για το που βρίσκεται η βόμβα. 

Μάλιστα ο άγνωστος ζήτησε να εκκενωθούν τα κτίρια δίπλα από το Πρωτοδικείο αλλά και η Γενική Κλινική στην οδό Γερουλάνου, λέγοντας πως δεν πρόκειται για φάρσα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί και είδαν ότι όντως υπήρχε το συγκεκριμένο μηχανάκι, εκκένωσαν αμέσως το κτίριο και τα γύρω κτίρια ενώ ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την πυροσβεστική να σπεύσουν άμεσα στην περιοχή

Η έκρηξη έγινε έξω από το κτίριο σε παγιδευμένο κλεμένο μηχανάκι, στην μπαγκαζιέρα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και πριν από 5 χρόνια (Δεκέμβριος 2005) έξω από το υπουργείο Οικονομικών στο Σύνταγμα. Τότε την ευθύνη είχε αναλάβει ο Επαναστατικός Αγώνας.

Οι πρώτες εκτιμήσεις της αντιτρομοκρατικής μιλούν ακόμα και για τα ασύλληπτα μέλη της Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς.

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και ακούστηκε μέχρι το Σύνταγμα. Το μηχανάκι έπιασε φωτιά και μαζί του κάηκαν και σκουπίδια και πυκνοί μαύροι καπνοί κάλυψαν τον ουρανό στην περιοχή.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί, σε μεγάλη ακτίνα, γύρω από το σημείο που είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός και γίνεται έρευνα από συνεργεία της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.

Αξιοσημείωτο είναι παντως οτι στην είσοδο του Διοικητικού Πρωτοδικείου της Αθήνας υπάρχει μόνο ένας αστυνομικός ο οποίος δεν είδε τίποτα και δεν υπάρχουν κάμερες.


Ανδρες της 
αντιτρομοκρατικής με ειδικούς ανιχνευτές ερευνούν την περιοχή ΦΩΤΟ 
NEWSIT
Ανδρες της αντιτρομοκρατικής με ειδικούς ανιχνευτές ερευνούν την περιοχή ΦΩΤΟ NEWSIT
newsit
http://www.ierosagon.org/2010/12/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου