'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ποια παρουσιάστρια έχει… καβούρια στις τσέπες;;!!

Ούτε μια τρίχα από τα μαλλιά της δεν δίνει… Δεν κερνάει ποτέ κανέναν και αν το κάνει, θα είναι με χρήματα του καναλιού ή που της έχει προσφέρει χορηγός. Ούτε πορτοκαλάδα δεν χαλαλίζει.

Αν δείτε τα δώρα που κάνει σε φίλες της, θα γελάτε! Φανταστείτε ότι δεν πηγαίνει σε καμία δημόσια εκδήλωση, αν δεν έχει πάρει αμοιβή, για να δεχτεί να φωτογραφηθεί. Εκτός και αν έχει κλείσει με τον εκδότη που την οργανώνει κάποιο εξώφυλλο.


Θα προφασιστεί μια αδιαθεσία, μια ίωση, κάτι τέλος πάντων και θα κάτσει σπίτι να μη χαλάσει και βενζίνη.

Επίσης, πηγαίνει μόνο σε καλέσματα πλουσίων φιλενάδων της.


Χαρακτηριστικό είναι ότι αποφεύγει συστηματικά να πάρει μέρος σε φιλανθρωπικές φωτογραφίσεις, που προωθούν κάποιο προϊόν ή ένα έντυπο και απαιτεί χρήματα, για να δανείσει το πρόσωπό της σε οποιαδήποτε ομαδική προσπάθεια.


Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα τη δείτε μαζί με άλλες κυρίες της showbiz να φιγουράρει σε κοινές αφίσες, πόστερ, ημερολόγια!


Στην προσωπική της ζωή ντύνεται απλά και, αν βάλει κάτι καλύτερο, θα είναι είτε χορηγού είτε δανεικό. Γι’ αυτό και αν τύχει και φωτογραφηθεί ή την πάρει η κάμερα, θα πει απαραιτήτως τη φίρμα ή το όνομά του.


Το περίεργο είναι ότι δεν στερήθηκε στα παιδικά της χρόνια, όπως άλλες παρουσιάστριες, και θα έπρεπε λογικά να είναι αυτό που κοινωνικά λέμε «χορτάτη» και πιο ανοιχτοχέρα.


Η ύπαρξη… καβουριών στην τσέπη της καθορίζει και τις προσωπικές της επιλογές και μέχρι τώρα έχει αρνηθεί να δεσμευτεί με παπά και με κουμπάρο, μήπως και χρειαστεί να μοιράσει τα… αποκτήματα, σε περίπτωση διαζυγίου!


πηγή: zougla
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου