'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Παίκτρια ελληνικού reality αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει..!!!

Aπόπειρα αυτοκτονίας έκανε παίκτρια γνωστού reality. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η συγκεκριμένη γυναίκα διανύει την τέταρτη δεκαετία της ζωής της κι έγινε ευρέως γνωστή μετά τη παραμονή της σε ένα τηλεοπτικό σπίτι γεμάτο κάμερες.

Τώρα βρίσκεται σε ένα ψυχιατρείο της Αθήνας και έχει ζητήσει ουκ ολίγες φορές να πάει κάποιος δημοσιογράφος για να του μιλήσει για όσα της συμβαίνουν. Ο πατέρας της όμως δεν θέλει να δημοσιευθεί η ταυτότητά της. ''Τη μεταφέραμε εδώ, στο ψυχιατρείο σε κατάσταση αμόκ και αν δεν την προλαβαίναμε θα είχε αυτοκτονήσει με μαχαίρι. Μαχαιρώθηκε ελαφρά σε δύο σημεία του σώματός της έχοντας παραισθήσεις και λέγοντας ακατάληπτα πράγματα'', λέει ο πατέρας της στην Espresso.



Ήθελε να κάνει καριέρα στην τηλεόραση αλλά διαπίστωσε πως αφού τα κανάλια την χρησιμοποίησαν, την πέταξαν, κάτι που της στοίχισε πολύ. Αυτό που τη καταρράκωσε ήταν ο χωρισμός της από τον σύζυγό της ο οποίος λίγο αργότερα ξαναπαντρεύτηκε μια γυναίκα που γνώρισε συνοδεύοντάς τη σε τηλεοπτικά πλατό μετά την έξοδό της από γνωστό reality.

Η παίκτρια προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στη κοιλιά της, επειδή σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νόμιζε ότι κυοφορούσε το παιδί του σατανά.



πηγή: protothema
tsak-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου