'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ποδαρικό με απεργία....!!

Χειρόφρενο θα τραβήξουν την πρώτη μέρα του έτους οι εργαζόμενοι στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ, αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στις αστικές συγκοινωνίες. Αποφάσεις για μπαράζ κινητοποιήσεων

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες. Το μεσημέρι της Τετάρτης αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας 24ωρης απεργίας στο μετρό και τον Ηλεκτρικό για την Πρωτοχρονιά.
Αναμένεται μάλιστα να υπάρξουν αποφάσεις και για τη στάση τους την πρώτη εβδομάδα του νέου έτους, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για μπαράζ κινητοποιήσεων
Εξάλλου, ήδη έχουν εξαγγελθεί στάσεις εργασίας στα λεωφορεία.
*Την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9:00 το πρωί έως τις 9:00 το βράδυ.
*Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορούν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 4:00 το απόγευμα.
*Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 11:00 το πρωί έως τις 4:00 το απόγευμα.
Αναφερόμενος στις νέες κινητοποιήσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας, τόνισε ότι ταλαιπωρούνται οι λιγότερο εύποροι πολίτες και με αυτή την έννοια δεν είναι δικαιολογημένες.
Ο κ. Ρέππας διαβεβαίωσε ότι θα περιφρουρηθεί ο δημόσιος χαρακτήρας των συγκοινωνιακών φορέων και το δικαίωμα στην εργασία του συνόλου των υπαλλήλων στους συγκοινωνιακούς φορείς, αλλά, όπως είπε, "πρέπει να εξασφαλίσουμε και την βιωσιμότητα των συγκοινωνιακών φορέων".


http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου