'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Παράνομος έρωτας παρουσιάστριας με στέλεχος καναλιού!!!

Ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε γνωστή παρουσιάστρια και μεγάλο στέλεχος τηλεοπτικού σταθμού έχει γίνει μόνιμη συζήτηση στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια τους τελευταίους μήνες.

Ο έρωτας ανάμεσα στους δύο όμως κρατά καιρό και η παρουσιάστρια φαίνεται να έχει εκμεταλλευτεί την αδυναμία του στελέχους αυτού στο έπακρον.

Το αποτέλεσμα είναι να έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στις σχέσεις των υπόλοιπων παρουσιαστών με το κανάλι αφού οι ίδιοι δεν τυγχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης με την αγαπημένη του μεγάλου στελέχους .


Μάταια όμως καταγράφονται τα παράπονά τους και οι απαιτήσεις τους αφού όλα αφιερώνονται μόνο στα πόδια της γνωστής κυρίας που κατά τα άλλα θέλει να δείχνει τέρας ηθικής. 

Η σχέση της μάλιστα με το δυνατό χαρτί του τηλεοπτικού σταθμού την έχει κάνει αλαζονική με αποτέλεσμα να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο στους συνεργάτες της αλλά και στους εργαζόμενους του καναλιού.

Ο έρωτας των δύο φυλάσσεται από τους ίδιους σαν το πιο ακριβό μυστικό λόγω του ότι το μεγαλοστέλεχος έχει οικογένεια . Παρόλα αυτά η ιστορία τους κυκλοφορεί στους διαδρόμους με αποτέλεσμα να ψιθυρίζεται όλο και πιο έντονα το δήθεν μυστικό τους. 

Οι συναντήσεις τους μάλιστα γίνονται κι εντός κι εκτός σταθμού σε ασφαλές μέρος έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να απαθανατίσει τις συναντήσεις του παράνομου ζευγαριού.


http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου