'' ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! ''

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ... Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ : protanea@gmail.com


Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

12χρονα έκλεψαν μουσικά όργανα αξίας 100.000 ευρώ!!!!!

Ολοένα μικραίνει η ηλικία των ανηλίκων που παρουσιάζουν παραβατική συμπεριφορά. Τελευταίο περιστατικό, η κλοπή μουσικών οργάνων, αξίας 100.000 ευρώ (!) από δύο 12χρονα τσιγγανόπουλα. 

Εγκληματικότητα ... ετών 12! Ολοένα και νωρίτερα χάνουν την παιδική τους αθωότητα τα ανήλικα παιδιά, που βγαίνουν στους δρόμους και αναπτύσσουν παραβατική δραστηριότητα.
 Από νωρίς βγήκαν στην παρανομία δύο 12χρονα τσιγγανόπουλα, τα οποία την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισαν να αναλάβουν τα ίδια το ρόλο ... του Άγιου Βασίλη!

Τα παιδάκια μπήκαν σε γραφείο στο Ηράκλειο, από όπου - εκμεταλλευόμενα την απουσία του 78χρονου ιδιοκτήτη - αφαίρεσαν τέσσερα όργανα. Φαίνεται μάλιστα ότι τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα εκλεκτικά, αφού δεν άρπαξαν τυχαία όργανα, αλλά προφανώς συλλεκτικά, καθώς η αξίας τους εκτιμάται στις 100.000 ευρώ!

Αμέσως μετά τα 12χρονα πούλησαν τα όργανα σε ένα 50χρονο Έλληνα και ένα 46χρονο Ρουμάνο, ενώ μετά τον εντοπισμό των παιδιών, σχηματίστηκε σε βάρος της 48χρονης μητέρας των παιδιών δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.


πηγή:http://www.cretalive.gr
http://crimesonair.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου